Murat AKYÜZ


ZULÜM İLE ABAT OLANIN AHIRI BERBAT OLUR...!


ÇAYKARA Bizim ilçemiz..
Kimliklerimizde doğum yeri Çaykara yazar..
Dedemin, babamın, benim, çocuklarımın velhasıl tüm Uzungöl insanının ilçesi ,önceden belde iken şimdi belediyeye ait bir mahalleyiz..! 

Çaykaranın yetişmiş değerli insanları ülke sathında önemli mevkilerde iş tutmuş ülkemize ciddi katkılar sunmuş ve katkı sunmaya devam etmektedirler.
Bizler çaykaralı olmaktan onur ve şeref duyuyoruz.
Hiçbir zaman ayrım yapmadık hep katkı sunduk esnafına insanına turizm sayesinde Çaykara ciddi hizmet alıyor insanımızın ilçemize geri dönüşleri başladı.

Bölgeyi ayakta tutan canlı kalmasını sağlayan Uzungöl´e sosyal medyada, kahve köşelerinde, icrai faaliyetlerde eleştirmek, kötülemek, engel olmaya çalışmanın çaykaramıza yöremize sunduğu katkıyı bizlere izah edebilecek insanların düşüncelerindeki eleştiri dozunu bu kadar üst perdeden yapmalarındaki sebepleri ve nedenleri izah etmelerini bekliyorum.

Doğru veya yanlış Uzungöl insanına yapılan bu yıkımlardan mutluluk duyan sosyal medyada alkış tutanlara soruyorum bu devran dönüp size vurursa onu iyi bilin bizler alkış tutmayacağız..
Bizlerle beraber yürüyen başta çaykaranın mahalle muhtarlarına,
Esnaf kefalet başkanı Mehmet savaş Dündar´a,
Bizleri yalnız bırakmayan her platformda Uzungöl gerçeğini bilen ve haksız davranışların karşısında doğruyu savunan tüm çaykaralı dostlara sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun .
ZULÜM İLE ABAT OLANIN AHIRI BERBAT OLUR...!

Kadir eroğlu
7.04.2020 15:36:36
Teşekür ederim güzel safadaki yazini okudum inşalah herkes okur ve herkes duyarli olur sana teşekür ediyorum bu gemi batarsa bizde icinyiz elinden geleni yabiyorsun tagib ediyorum inşalah elele verib güzel bir neticeye variriz nedeyim kardeşim bu günün hürmetine kandilimiz. Mubarek olsun islam alemine hayirlara vesile kılsin selam sevgilerinmle ş k. Eroğlu