Zorluoğlu:Trabzon´da Belediyecilik işini en iyi biz biliriz

Zorluoğlu:Trabzon´da Belediyecilik işini en iyi biz biliriz

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, Of ilçesine giderek seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ve beraberindeki partililerle ziyaret ettiği Of´ta ilk olarak, AK Parti´nin kuruluşundan bu yana Of teşkilatında görev alan partililer, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Zorluoğlu, burada yaptığı konuşmada, Of´un türküde dile getirildiği gibi bir adım önde durduğunu belirterek, kendisine yönelik güzel karşılama için tüm Oflulara teşekkür etti./resimler/2019-1/30/1114288984936.jpgTrabzon Büyükşehir Belediyesine başkan adayı gösterildiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a şükranlarını sunan Zorluoğlu, seçilmesi halinde başkan olarak sergileyeceği yönetim anlayışından kapsamlı şekilde söz etti.

31 mart akşamı seçimi kazanmaları halinde gönül belediyeciliği anlayışını ortaya koyacaklarının altını çizen Zorluoğlu, ?Trabzon´da belediyecilik anlamında atılması gereken adımlar var. Belediyecilik işini en iyi biz yaparız. Trabzon´da iki aydır sahadayız ve birçok ziyaret gerçekleştirdik. Bu süreçte sorunları tespit ettik ve çözüm önerilerini de hazırladık. Bunları seçim kampanyamız başladığında vatandaşımızla paylaşacağız? diye konuştu./resimler/2019-1/30/1114501172925.jpgYaptırdıkları ankette, şehrin önde gelen sorunları olarak trafik ve istihdam konularının dillendirildiğini açıklayan Zorluoğlu şunları söyledi:

?Trabzon´da başlıca sorunları süratle ele alacağız. Ayrıca yeni turizm yatırımları gerçekleştireceğiz. Şehrimizin endüstriyel ürünleri olan çay ve fındık için ilgili meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışacağız. Of´ta bir dahaki seferde bir araya geldiğimizde yaptıklarımızı inşallah sizlerle paylaşmış olacağız. Of´tan diğer seçimlerde olduğu gibi çok büyük destek bekliyorum. İnşallah hem büyükşehir belediyesini hem de cumhur ittifakıyla birlikte tüm ilçelerimizi kazanacağız. Of´tan şahsıma verilecek yüksek oy oranı benim için anlam taşıyor. Partimize gönül vermiş kıymetli neferlerden bunu istirham ediyorum. 31 marta kadar çabanızı artırmanızı ve her eve, her gönle girmenizi özellikle rica ediyorum. 31 mart inşallah sizlerle birlikte zafere ulaşacağımız tarih olacak. 18 ilçe artı büyükşehir ile inşallah bunu başaracağız.?

Zorluoğlu programın ardından, iki yaşından itibaren yürüme engeli bulunan 50 yaşındaki Mehmet Asan´a akülü araba hediye etti.

Daha sonra Of Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Zorluoğlu, dernek başkanı Tahir Bulut ve ilçede görevli muhtarlarla da bir araya geldi. Kaymakamlık yıllarından itibaren muhtarlarla bir arada çalıştığını söyleyen Zorluoğlu, ?Muhtarlarımızın hem mali hem de sosyal hakları çok daha iyi duruma geldi. Muhtarlarımızın işi artık daha çok ilçe belediye başkanları ve büyükşehir belediye başkanlarıyla oluyor. Bütün muhtarlarımız bizi için önemlidir. Bize istedikleri an ulaşabilecekler. Periyodik olarak da ilçelerde muhtarlarımızla bir araya geleceğiz? ifadelerini kullandı./resimler/2019-1/30/1115152110820.jpgProgramına, Of Kaymakamı Eyüp Fırat´ın makamında gerçekleşen kısa görüşme ile devam eden Zorluoğlu, akabinde vatandaşlarla ve esnafla buluşmak üzere sokağa inerek ?hayırlı kazançlar´ dilediği esnaftan kendisine iletilen talep ve önerileri de dinledi.

Ziyaret ettiği Of Belediyesinde, başkan Salim Salih Sarıalioğlu´nun ilçede yapılan yatırımları anlatan sunumunu dinleyen Zorluoğlu, burada yaptığı değerlendirmede ise ?Of´ta çok güzel hizmetler yapılmış. İnşallah büyükşehir belediyesi olarak ilçe belediyemizle güçlerimizi birleştirerek çok daha güzel hizmetleri ilçemize getireceğiz. 31 mart seçimlerinde Of en güçlü desteğini verecektir? şeklinde konuştu.

Belediye ziyaretinden, beraberindeki AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Of Belediyesi başkan adayı Salim Salih Sarıalioğlu ve AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Of İlçe Başkanlığına geçen Zorluoğlu, ilçe başkanı Hüseyin Ayaz ve ilçe teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi.

Zorluoğlu, MHP Of teşkilatına kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederek, ?Sayın Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli tarafından kurulan bu ittifak hızla yayılıyor. Çok büyük destek ve teveccüh görüyor. Seçimden sonra da bu ittifaka sahip çıkacağız. MHP´li kardeşlerimizi kendi partimizden asla ayrı görmüyoruz. Birlikte hem ilimize hem Of´umuza hizmet edeceğiz. İnşallah seçimden zaferle çıkacağız? dedi.

Of´taki ziyaretleri kapsamında sivil toplum örgütleriyle de bir araya gelen Zorluoğlu, Of Ticaret ve Sanayi Odasını (OFTSO) ziyaret ederek, belediye başkanı seçilmesi durumunda kendileriyle de istişare yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Of´ta, gençlik merkezi ve bünyesindeki yüzme havuzunda da incelemelerde bulunan Zorluoğlu, üniversite öğrencileri ve sporcularla bir araya gelerek gençlerle, masa tenisi, basketbol ve langırt oynadı. Merkezde, bilim ve teknoloji atölyesi ile kodlama sınıfında görüştüğü öğrencilerin projelerini yakından inceleyen ve başarı dileyen Zorluoğlu, yüzme havuzundaki sporcularla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, Of İçe Başkanlığı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı´na katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

www.caykaragundem.com

 



İlginizi Çekebilir