Zorluoğlu Baba Ocağında

Zorluoğlu Baba Ocağında

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Çaykara İlçemizde çeşitli Ziyaretlerde bulundu.

ZORLUOĞLU BABA OCAĞINDA

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Çaykara İlçemizde çeşitli Ziyaretlerde bulundu.

Başkan Adayı Zorluoğlu Trabzon İl Genel Meclisi Üyesi Çaykara´lı Hemşerimiz Hamit Bektaş ve Ak Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çaykara İlçemizde çeşitli Kamu Kurum ve Kuruluşlarda ziyaretlerde bulundu.

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Başkan Adayı Murat Zorluoğlu  Çaykara İlçemizde ilk olarak Çaykara Kaymakamlığına bir Ziyaret gerçekleştirdi.Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem´i Makamında Ziyaret Eden Başkan Adayı Zorluoğlu kısa bir süre önce Çaykara İlçemize atanan Kaymakam Salih Çiğdem´i tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.

/resimler/2019-1/8/1601302957531.jpg

Daha sonra Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Trabzon Büy7ükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Çaykara İlçemizin çözüm bekleyen sorunları ile ilgili olarak karşılıklı fikir alış veri,şinde bulundular.

ÇAYKARA BELEDİYESİ ZİYARETİ

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Çaykara Belediyesini ziyaret ettiler.

Başkan Adayı Zorluoğlu Çaykara Belediyesinde Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından karşılandı.

/resimler/2019-1/8/1601547438872.jpg

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Çaykara İlçemizde devam etmekte olan ve gerçekleştirilecek olan Projeler hakkında bilgi verilirken Başkan Tok ve Başkan Adayı Zorluoğlu arasında bundan sonra gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Başkan Adayı Zorluoğlu ve beraberindeki heyet tarafından Ak Parti Çaykara İlçe Başkanlığı da ziyaret edildi.

/resimler/2019-1/8/1602179312425.jpg

Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk  ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Başkan Adayı Zorluoğlu ile İlçe Başkanı Selçuk arasında karşılıklı sohbet ettiler.

ESNAF ZİYARETİ

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve beraberindeki Heyet tarafından Çaykara İlçemizde Esnaf Ziyaretleri gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Esnaf Ziyaretlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Bektaş da katıldılar.

/resimler/2019-1/8/1602460768825.jpg

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Esnaf Ziyaretlerinde Çaykara Esnafının görüşlerini aldı ve çalışma şartları hakkında bilgi aldı.

HALK İLE SOHBET

Çaykara İlçemizde bulunan Çay Ocaklarını Ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu hem halkın sorunlarını dinledi herm de halkımız ile bolca sohbet etti.

PAZAR ZİYARETİ

Salı Günü olması sebebi ile  İlçemizin Salı Pazarını Ziyaret eden Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Halkımız ile Pazarda sohbet ederek halkımızın sorunlarını dinledi.



Anahtar Kelimeler: Zorluoğlu Baba Ocağında

İlginizi Çekebilir