Zeynep İle Halim'den Ömürlük İmza

Zeynep İle Halim

Demirli mahallesinden İmam Hatip Halim Karışma ile Van Özalp Dönerdere Mahallesinden Zeynep Zengin Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

2 Ağustos 2022 Cuma akşamı gerçekleştirilen düğün törenine Trabzon,Çaykara,Uzungöl, ve Dönerdere’den yüzlerce misafir katıldı.

Genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Genel,AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Ayşe Cuman,Demirli Mahallesi Muhtarı Mustafa Ayaz,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ve çok sayıda davetli katıldı.

Özellikle Dönerdere’den gelen misafirlerin düğün töreni için göstermiş ldukları yoğun katılım gözlerden kaçmadı.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Uzungöl düğünlerinin vaz geçilmeyen ismi Erol Akyüz ile İsa Olgun çaldıkları brbirinden güzel oyun havaları ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreni esnasında misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarına ortak oldular.

Dönerdere’den gelen misafirler tarafından oynanan birbirinden güzel oyun havaları düğün törenine bir başka renk ve güzellik kattı.

BAYRAM GENEL’DEN DUYGU YÜKLÜ KONUŞMA

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Bölgemizin yetiştirmiş olduğu İlim Adamlarından Bayram Genel tarafından duygu dolu bir konuşma gerçekleştirildi.Konuşmasında gelin ve damadı çok yakından tanıdığını ve her iki gencimizin de hem örnek ahlak yapıları hem aile terbiyeleri hem de İslami altyapıları ile örnek ve farklı insanlar olduklarını ifade eden Bayram Genel bu dönemde bu tür gençlere çok az rastlandığını bu anlamda gençlerimizin örnek yapıları ile toplumumuz için de emsal teşkil ettiklerini sözlerine ekledi.

Genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı vererek ömürlerinin en anlamı,en güzel ve en doğru kararlarını veren Zeynep & Halim Karışma  çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Zeynep Halim' Ömürlük

İlginizi Çekebilir