Zeki Bilge Kızlarda Üçüncü, Erkeklerde Dördüncü

Zeki Bilge Kızlarda Üçüncü, Erkeklerde Dördüncü

Küçükler kategorisinde Çaykara İlçemizi temsil eden Zeki Bilge İlkokulu Takım halinde Kızlarda Trabzon Üçüncüsü olmayı başarırken,Erkeklerde ise Takım halinde Trabzon Dördüncüsü olmayı başardı.

Okul Sporları Etkinlikleri kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışmalarında Zeki Bilge İlkokulu fırtına gibi esti.

Küçükler kategorisinde Çaykara İlçemizi temsil eden Zeki Bilge İlkokulu Takım halinde Kızlarda Trabzon Üçüncüsü olmayı başarırken,Erkeklerde ise Takım halinde Trabzon Dördüncüsü olmayı başardı.

/resimler/2018-4/11/1957385018810.jpgTurnuva Trabzon İlimizin tüm İlçelerinden yoğun bir katılım ile gerçekleşti.10 Nisan 2018 Pazartesi Günü oynanan Grup maçlarında rakiplerine şans tanımayan Zeki Bilge İlkokulu Kızlarda ve erkeklerde oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak yarı finale çıkmayı başardılar

YARI FİNAL KOLAY OLMADI

Yarı Finalde Kız Takımımız Trabzon Merkez Cumhuriyet İlkokulu ile karşılaştı.Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmada Küçük Kızlarımız rakibine 3-1 kaybederek İlde Final oynama şansını kaybetti./resimler/2018-4/11/1958109081939.jpgErkek Takımımız ise Yarı Finalde Akçaabat Kavaklı İlkokuluna 3-2´lik Skor ile kaybederek kıl payı Final şansını kaybettiler.

KIZLAR TRABZON ÜÇÜNCÜSÜ

Zeki Bilge İlkokulu Masa Tenisi Kız Takımımız Trabzon İl Üçüncülüğü için Akçaabat Kavaklı İlkokulu ile karşılaştı.Rakiplerini 3-0 gibi net bir skor ile yenen kızlarımız Trabzon İl Üçüncüsü olmayı başardılar.

ERKEKLERDE TRABZON DÖRDÜNCÜLÜĞÜ

Erkek Takımımız ise Trabzon İl Üçüncülüğü için Vakfıkebir Kemaliye A.Demirci İlkokulu ile karşılaştı.Zevkli ve de çekişmeli geçen maçı tıpkı yarı finalde olduğu gibi 3-2 kaybeden Erkek Takımımız Trabzon İl Dördüncüsü olarak Çaykara İlçemize bir gurur daha yaşattı.

GEÇEN YIL DA TRABZON ÜÇÜNCÜSÜYDÜK

Zeki Bilge İlkokulu Masa Tenisi Müsabakalarında 2017 Yılında da hem Kızlarda hem de Erkeklerde Trabzon İl Üçüncüsü olmayı başarmıştı

BOZ-BAŞARI KOLAY GELMİYOR

Ders dışı özel zamanını çocuklarımıza ayırarak çok büyük bir fedakarlık ile Kız ve Erkek Takımlarımızı Trabzon Masa Tenisi İl Müsabakalarına Hazırlayan Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz başarının kolay gelmediğini çocuklarımızı büyük bir itina ile hata yapmadan yarışmalara hazırlamak gerektiğini ifade etti.

/resimler/2018-4/11/1659200434704.jpg

Trabzon İlimizde müsabakalara katılan tüm okullarımızın yarışmalara profesyonel bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz turnuvada çocuklarımızın çok çekişmeli ve de zor müsabakalar oynadıklarını bu yüzden de çok önemli bir başarı ile Çaykara İlçemize döndüklerini sözlerine ekledi.

Çocuklarımızın büyük bir bölümünün Masa Tenisinin ismini dahi bilmediklerini ifade eden Zihni Boz kısa bir sürede ve de sınırlı imkanlar ölçüsünde ellerinden gelenin en iyisini yaparak Çaykara İlçemize Derece kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

MÜDÜR GÖNAN-ÇOCUKLARIMIN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM

Öğrencilerinin Masa Tenisi İl Turnuvasında elde etmiş oldukları başarının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan okulunun bu başarıyı elde etmesindeki en büyük Emek sahibi olan Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz Öğretmenimize okulu ve de öğrencileri adına teşekkür etti.

İyi Yönlendirildikleri ve de hazırlandıkları takdirde çocuklarımızın her türlü başarıyı okullarımıza yaşatacaklarını anımsatan Müdür Gönan şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı azim ve kararlılık ile çocuklarımızı yarışma ve etkinliklere hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir