Zeki Avni Usta AK Partiden Aday Oldu

Zeki Avni Usta AK Partiden Aday Oldu

Dernekpazarı´nda üç dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Zeki Avni Usta Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı.

Dernekpazarı´nda üç dönem Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan  Zeki Avni Usta Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı. 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Ak Partiden aday adayı oldu.

Zeki Avni Usta yaptığı açıklamada; Ak Partinin Dernekpazarı Kurucu İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak kuruluşundan beri ilk defa hayatımda aktif siyasete başladığım ve her kademesinde görev aldığım son olarak üç dönem İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğüm Ak Partiden Belediye Başkan aday adayı olma heyecanını yaşıyorum.

Ak Partimizin kuruluşundan beri teşkilatımızın içinde, edindiğim siyasi tecrübe ve deneyimi siyasilerimiz ve kurumlarımız ile çalışmanın verdiği deneyimler sonucu, ilçeme hemşerilerime hizmet etme yoluna girdim. 

Kurum ve kuruluşlarla uyumlu Teşkilatlarımız Bakanımız Milletvekillerimizle uyum içinde istikrarlı, halkımız ile bütünleşerek ciddiyet ve disiplin içerisinde istişare yaparak ilçemizin sorularını çözmek için ilçemizi  her yönüyle taşıyacak bir ekiple icraat makamı olan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. 

Güzel ve şirin ilçemizde hiç kimseyi ötekileştirmeden, bölge ayrımı yapmadan, on dört mahalleyi bir bütün olarak  kabullenip, her köşesine hizmet için talip olduk. Üç Dönem yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevinde Partili partisiz desteklerini yanımda his ettiğim ve desteklerini benden hiç bir zaman esirgemeyen Dernekpazarılı hemşerilerime teşekkürlerimi arz ediyorum. Yine Dernekpazarılı hemşerilerinim desteklerini alarak aday olma yolunda yürüme azmi bizlere verdiler. Aday adayı olmamız için desteklerini hiç esirgemeyen Ak parti üyelerimize Değerli Dernekpazarılı hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.? dedi.
/resimler/2018-11/7/1013205307446.jpgZeki Avni USTA Kimdir?
Dernekpazarı 1977 yılında Trabzon´un Dernekpazarı ilçesinde dünyaya geldi.İlk, Orta, Lise Öğretimini Dernekpazarı´nda Tamamladı.1997-1998 Yılları arasında Vatani görevini Bingöl´de tamamladı. Aktif Siyasete Ak Partide başladı. 2002 yılında Ak Parti Dernekpazarı Gençlik Kolları Kurucu İlçe Başkanlığı Görevine Getirildi. 3 Dönem Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı yaptı.2002-2007 ve 2004 yerel seçimlerinde İlçe SKM Başkanlığı yaptı. Gençlik Kolları Başkanlığı yaparken istifa ederek İlçe Başkanlığına aday oldu.

07/09/2008 Tarihinde yapılan Dernekpazarı 3. Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına seçildi. 11.02.2012 Tarihinde yapılan 4.olağan kongresinde yeniden ikinci kez İlçe Başkanlığına seçildi. 30.03.2014 yerel seçimler için İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkan aday adayı oldu. Şubat 2014´de yeniden İlçe Başkanlığı görevine atandı. 14.11.2014 Tarihinde yapılan 5.olağan kongresinde üçüncü kez İlçe Başkanlığına seçildi. Ak Partinin açmış olduğu siyaset akademisini bitirdi. İlçe Başkanımız Zeki Avni Usta Dernekpazarı Yenicami Mahallesinde İkamet Etmektedir.

Haber:Fahri Düzenli/Dernekpazarı



İlginizi Çekebilir