Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İdris Akyüz,Trabzon'dan Milletvekili Aday Adayı

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı  İdris Akyüz,Trabzon

Yeniden Refah Partisi Çaykara İlçe Başkanı İdris Akyüz 14 Mayıs 2023 Pazar Günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Trabzon İlinden Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda bulundu.

Uzungöl’de Turizmcilik yapan ve aynı zamanda Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini senelerdir yürüten İdris Akyüz Sosyal ve Toplumsal olaylardaki duyarlılığı ile tanınıyor.

Uzungöl ve Bölge sorunları ile yakından ilgilenen ve bu sorunların çözümü aşamasında sahada yoğun bir şekilde emek harcaması ile tanınan İdris Akyüz,14 Mayıs 2023 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Milletvekili Genel seçimlerinde Trabzon İlinden Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu 16 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirdi.

İdris Akyüz Başvuru dilekçesini Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat’a teslim etti.

Akyüz Sosyal Medya üzerinden gerçekleştirmiş olduğu paylaşım ile de adaylığını ilan etti.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28.dönem millet vekilliği seçimi için mensubu olduğum Yeniden Refah Partisi’den Trabzon Millet Vekili aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum.
”Ayrıcalıkların ve ayrıcalıklıların olmadığı,hakkın ,adaletin ve adil düzenin tesisi için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada daha özverili bir şekilde mücadele edeceğiz. Ülkemize Trabzon’umuza  ve her kese eşit hizmet eşit adalet bilinciyle kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit mesafede daha etkin bir şekilde hizmetkar olmaya Allah’ın izniyle talibim.Rabbim yar ve yardımcımız olsun



İlginizi Çekebilir