Yaşar Falcı Adaylığını Açıkladı

Yaşar Falcı Adaylığını Açıkladı

AK Parti de kongre süreci başladı, ilçe teşkilatları hareketlenirken aday adayları belli olmaya başladı. Dernekpazarı ilçesinden Yaşar Falcı adaylığını açıkladı.

AK Parti  de kongre süreci başladı, ilçe teşkilatları hareketlenirken aday adayları belli olmaya başladı. Dernekpazarı ilçesinden Yaşar Falcı adaylığını açıkladı.

Trabzon Dernekpazarı İlçesi Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Yaşar Falcı 19  Ağustos ta başlayacak kongre sürecinde  İlçe Başkanlığı için aday olacağını açıkladı. 

?HİZMET İÇİN ADAYIM?
Yaşar FALCI yaptığı basın açıklamasında " Gönül vermiş olduğum partime hizmet yolunda bu yeni dönemde ülkeme ve  halkıma daha iyi hizmet edebilme adına ilçe kongresi için partimin de uygun görmesi halinde bayrağı teslim almaya hazırım. İstişare merkezli, hizmet odaklı yeni bir yönetim oluşturup, nüfusu küçük, nüfuzu büyük ilçemize ve de davamıza daha güzel hizmet edebilme adına aday olacağım. Hedefimiz geniş katılımlı, dengeleri koruyan, yerel yönetim ve kamu kurumlarıyla uyumlu, sahada aktif, yorulmamış yıpranmamış, ayrıştırmayan, kucaklayıcı bir yönetim oluşturmaktır. İnşallah  Davamıza gönül vermiş tüm Gönültaşlarımızın fikirlerini ve dualarını da  alarak, Sayın Genel Başkanımız ve  Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, bakanlarımız ve vekillerimizle hizmet yolunda 2023  hedefine en iyi şekilde ulaşacağız. Bize destek olan, moral veren arayan soran tüm dostlarıma müteşekkirim. 19 Ağustosta başlayacak olan kongrelerimizin tüm insanlığa hayırlar getireceğine inancım tamdır," dedi. 

/resimler/2017-8/7/2237560407803.jpgYaşar FALCI Kimdir? 

1980 yılında Trabzon´un Dernekpazarı İlçesinde dünyaya gelmiştir. Evli ve iki çocuk babası olan FALCI, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunudur. 

2007 yılından bu yana Ak Partide çeşitli kademelerde görev alan Falcı, 2014 yerel seçimlerinde Dernekpazarı Belediye Başkan Aday adayı olup, Bir dönem mahalle Muhtarlığı ve  Dernekpazarı Muhtarlar Derneği Başkanlığı ile yedi yıl kadar Yenişafak gazetesi İlçe temsilciliği ve halen çeşitli basın kuruluşlarında habercilik, bazı sivil toplum kuruluşlarında da çeşitli görevleri bulunmaktadır. Falcı, Dernekpazarı AK Parti İlçe Başkanlığında Teşkilat Başkanı görevini yürütmektedir.



İlginizi Çekebilir