VALİZ SETLERİ

VALİZ SETLERİ

Bazı seyahatlerde tek bir valiz yeterli olmayabilir, her seyahate yalnız da çıkılmayabilir.

Bazı seyahatlerde tek bir valiz yeterli olmayabilir, her seyahate yalnız da çıkılmayabilir. Uzun seyahatlerde yahut aile veya arkadaş grubuyla çıkılan gezilerde valiz seti daha sık tercih edilir. Valiz setleri ikili ya da üçlü olarak temin edilip kullanılabilir. Valiz setleri en yaygın olarak tatil sezonları boyunca tatil beldelerinde görülür.

Üçü Bir Arada

Valiz setlerinde kabin boy, orta boy, büyük boy olmak üzere her eşya grubunu muhafaza edebilecek valizler bir arada bulunur. Özellikle kabin boy valiz yanınızda sürekli olarak taşımak istediğiniz eşyalara erişim konusunda büyük kolaylık sağlar. İkili valiz seti ise üçlü sete oranla daha kısa sürecek seyahatlerde kullanılır. Kabin ve orta boy valizden oluşan bu set daha kolay taşınabilir.

Taşıma ve Kullanım Kolaylığı

Valiz setlerini oluşturan valizlerin her biri, 360 derece dönen tekerleklere sahip olduğundan valizleri çekmek daha kolaydır. Valiz seti içerisindeki valizlerin içlerinde bulunan astarlar ve sabitleyici kayışlar eşya düzenini de en iyi şekilde ayarlamaktadır. Farklı model ve renk seçenekleriyle, MyValice güvencesiyle istediğiniz valiz setine http://www.myvalice.com.tr/uclu-valiz-seti sayfamızdan ulaşabilir ve sahip olabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: VALİZ SETLERİ

İlginizi Çekebilir