Vali Yavuz, Çaykara´yı Ziyaret Etti

Vali Yavuz, Çaykara´yı Ziyaret Etti

Bir süre önce Gümüşhane Valiliğinden Trabzon´ a atanan Vali Yücel Yavuz, Çaykara´yı ziyaret etti.

Son Valiler Kararnamesiyle Gümüşhane valisi iken İlimiz Valiliğine atanan Yücel Yavuz, Çaykara ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Vali Yavuz´a incelemeleri sırasında Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan eşlik etti.

Vali Yücel Yavuz´u kaymakamlık girişinde İlçe Kaymakamı Mustafa Gül, Belediye Başkanı Hanefi Tok, Garnizon komutanı Üsteğmen Ertan Sonkaya,  İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kıyak, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan, kurum çalışanları ile okul müdürleri karşıladı. Kaymakamlıkta Kaymakam Gül´den ilçe hakkında bilgi alan Vali Yavuz, buradan Belediye Başkanlığına geçerek Başkan Hanefi Tok ile görüştü. İlçe Jandarma ve emniyet teşkilatını da ziyaret eden Vali Yavuz daha sonra ilçedeki esnafların işyerlerini ziyaret etti. 

Çaykara incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada, ?Trabzon ilinin lokomotif sektörü turizmdir. Turizmde şuan itibariyle en önemli ayağı ilçemiz hinterlandında bulunan Uzungöl. Bu nedenle Çaykara bölgesinde yapılacak her türlü yatırımın ve hizmetlerin öncelikli olması gerekir. Gerek altyapı çalışmaları, gerekse üst yapıdaki estetik ve mimari özelliklere çok dikkat etmemiz gerekir. Eğer bu titizliği göstermezsek elde ettiğimiz kazanımları kaybederiz. Bizler devlet olarak, yerel yöneticiler olarak sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bu konulara daha hassas dikkatli yanaşacağız.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir