Vali Ustaoğlu Çaykara´da

Vali Ustaoğlu Çaykara´da

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Çaykara ilçesini ziyaret etti.Yaklaşık 1 ay önce Trabzon Valiliği Görevine Atanan Valimiz İsmail Ustaoğlu İlçeler bazında ilk ziyaretlerini Dernekpazarı ve Çaykara İlçelerimize gerçekleştirdiler.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Çaykara  ilçesini ziyaret etti.Yaklaşık 1 ay önce Trabzon Valiliği Görevine Atanan Valimiz İsmail Ustaoğlu İlçeler bazında ilk ziyaretlerini Dernekpazarı ve Çaykara İlçelerimize gerçekleştirdiler./resimler/2018-12/12/1301102255365.jpgVali Ustaoğlu´na Çaykara İlçemizi ziyareti sırasında İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit Gülbay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, İl Müftüsü Osman Aydın eşlik etti./resimler/2018-12/12/1301369912034.jpgTrabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve beraberindeki heyeti Çaykara İlçemizde Hükümet Konağı önünde Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Kurum ve Daire Amirleri karşıladılar.

ZEKİ BİLGE´DEN VALİ USTAOĞLU´NA ÇİÇEK

Karşılama esnasında Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencileri tarafından Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu´na Çiçek takdimi gerçekleştirildi.

KAYMAKAMLIKTA MİNİ BİR TANIŞMA TOPLANTISI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve beraberindeki heyet ilk olarak Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem´i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler./resimler/2018-12/12/1302378819598.jpgİlçemizde bulunan Daire Amirlerinin de katıldıkları toplantıda bir konuşma yapan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Trabzon İlimizin en güzel İlçelerinden bir tanesini ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadıklarını Doğa harikası bu şirin İlçemizin Trabzon İlimizde farklı bir öneme sahip olduğunu ifade ettiler.

Çaykara İlçemizin hem sosyal hem kültürel hem de Turizm açısından Trabzon İlimizde farklı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Vali Ustaoğlu özellikle Turizm anlamında Çaykara İlçemizin çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu Uzungöl ,Sultan Murat Yaylası ve Yedi Göller gibi Ülke ve Dünya Turizminin en önemli marka değerleri olan Turizm Yerlerinin Çaykara İlçemizin sınırları içerisinde yer aldıklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-12/12/1303095226344.jpgDaha sonra Çaykara İlçemizde bulunan Kurum Amirleri ile tanışan Vali İsmail Ustaoğlu her Kurum Amirinden kendi Kurumu çalışma şartları,personel yapısı ve dilek ve temennileri ile ilgili bilgi aldı.

KAYMAKAM ÇİĞDEM´DEN VALİ USTAOĞLU´NA ÇAYKARA ANISI

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu´na Çaykara İlçemizin Sosyal ve Kültürel değerlerinin işlendiği 2 adet tablo hediye edildi.

KAYMAKAMLIK TOPLANTI SALONUNDA İLK TOPLANTI

Daha sonra Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu´nun Başkanlığında Çaykara Kaymakamlığı Toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirildi./resimler/2018-12/12/1303376336379.jpgÇaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un da katıldıkları toplantıya Çaykara İlçemizde görev yapan Muhtarlar,İlçemizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

VALİ USTAOĞLU-İLK ZİYARETİM ÇAYKARA´YA

Trabzon İlimizde göreve başlayalı henüz bir ay gibi bir süre olduğunu ve de yoğun programları sebebi ile henüz İlçeleri Ziyaret etme Fırsatı yakalayamadıklarını ifade ederek konuşmalarına başlayan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu bu anlamda İlçeler bazında ilk ziyaretlerini Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerimize yaptıklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-12/12/1304091633829.jpgDevletimizin her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde Valisi ile Kaymakamı ile ve de bütün Kurum ve Kuruluşları ile vatandaşlarımızın emrinde olduklarını anımsatarak konuşmasına devam eden Vali Ustaoğlu  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın da bu anlamda Muhtarlarımıza çok büyük bir önem verdiklerini insanlarımıza hizmet verme noktasında  vatandaşlarımız ile Devletimiz arasında çok büyük ve çok önemli bir görev üstlenen Muhtarlarımıza her  zaman ve de her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Daha sonra söz alan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç öncelikle nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize ve Protokol üyelerine bilgi verdi./resimler/2018-12/12/1304493696601.jpgÇaykara İlçemizde Mahalleler adına çözüm bekleyen bir çok konunun olduğunu anımsatan Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç çözüm aşamasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Sayın Valimizin Tüm İdari Amirleri ile birlikte kendilerine yardım edeceklerini çok iyi bildiklerini ifade ettiler.

İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİNE ZİYARET

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Çaykara İlçe Emniyet Amirliğine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Çaykara İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz tarafından Vali Ustaoğlu´na İlçe Emniyet Amirliğinin çalışmaları hakkında bilgi verilirken özellikle Mobese kameralar ile İlçeye giren ve çıkan tüm araçların izlendiği görüntüler hakkında Vali Ustaoğlu´na detaylı bilgi verildi.

ÇAYKARA BELEDİYESİNE ZİYARET

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´u makamlarında ziyaret etti.

Çaykara İlçemizin İdari ve Sosyal yapısı ile ilgili olarak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile karşılıklı fikir alış verişlinde bulunan Vali Ustaoğlu aynı zamanda Çaykara İlçemizde devamn etmekte olan Projeler hakkında da karşılıklı fikir alış verişlinde bulundu.

TURİZM CENNETİ UZUNGÖL´E ZİYARET

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Protokol Üyeleri son olarak Karadeniz Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl´ü de ziyaret ederek Çaykara İlçemizdeki ziyaretlerini tamamlamış oldular.

UZUNGÖL´DE SÜRPRİZ ZİYARETÇİLER

 Vali Ustaoğlu´nun Uzungöl Ziyareti Esnasında Uzungöl Turizminin Baş Mimarı Ve Uzungöl´de Turizmi başlatan insan olan Dursun Ali İnan ile Hem Uzungöl ve Bölge Turizmi hem de güncel klonular ile ilgili, uzun bir sohbet gerçekleştirildi.

Sohbetin ardından ise İnan Kardeşler´de İkamet eden Yabancı Tur Organizatörleri ile Vali Ustaoğlu arasında son derece keyifli, bir çay sohbeti başladı.

Ürdün,Filistin,İngiltere ve Tunus´tan gelen yaklaşık 30 kadar Büyük Tur Organizatörleri ile gerçekleştirilen sohbet etkinliğinde yabancı Tur Organizatörleri kendilerine Türkiye´de gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Ülkemizin sadece Doğal güzelliği ile değil aynı zamanda Turizm anlamında yetişmiş olan kaliteli insan gücü ile Tüm Dünyaya örnek olduğunu ifade eden Tur Organizatörleri burada gördükleri mükemmel ortam ve sıcak karşılamayı Tur Organizasyonlarında mutlaka değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

VALİ USTAOĞLU-ÜLKEMİZ BİR DOĞA CENNETİDİR

Yabancı İş adamları ile sohbet eden  Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Yabancı Turizm Organizatörlerinin Ülkemize göstermiş oldukları ilgi ve alakanın kendilerini fazlası ile memnun ettiğini sözlerine ekledi.

Ülkemizin bir Doğa ve Tabiat Cenneti olduğunu ifade eden Vali İsmail Ustaoğlu kaliteli iletmeleri ve profesyonel hizmet anlayışı ile Ülkemizin Dünya Turizminin Liderliğine Aday olduğüunu sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Vali Ustaoğlu Çaykara

İlginizi Çekebilir