Uzungöl'ü Şoka Sokan Ölüm

Uzungöl

Uzungöl’lü Zeynep İrem Aygün 15 yaşında geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti.

Beşikdüzü İlçesinde Öğretmen olarak çalışan Murat ile Emine Aygün’ün kızları Zeynep İrem  8 Ağustos Pazartesi sabahı Beşikdüzü İlçesinde bulunan evinde rahatsızlandı.

 Ailesi tarafından anında hastaneye kaldırılan Zeynep İrem Aygün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti ve Uzungöl’ü göz yaşlarına boğdu.

Uzungöl’ün ilk şoförlerinden ve en sevilen isimlerinden Mustafa Aygün(Çavuş)un torunu olan Zeynep İrem Aygün,yine Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Merhum Şükrü Kurt’un torunu,Cengiz ve Orhan Aygün’ün abilerinin  kızları,Uzungöl İlköğretim Okulu Müdürlerinden Abdülkadir Kaya’nın ablasının torunuydu.

Zeynep İrem Aygün 9 Ağustos 2022 Salı günü öğle namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Monoyır Asri mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Zeynep İrem Aygün’e Allah’tan rahmet,başta kederli ailesi olmak üzere tüm Uzungöl Halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Murat Aygün-Babası-0 505 2608201

Orhan Aygün-Amcası-0 530 3232992

Cengiz Aygün-Amcası-0 505 8947466



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Sokan

İlginizi Çekebilir