Çöp kamyonun altında can verdi!

Çöp kamyonun altında can verdi!

Çaykara belediyesi temizlik işçisi Orhan Fındık Çöp Kamyonunun altında kalarak can verdi.

Çaykara Belediyesinde Temizlik görevlisi olarak çalışan Orhan Fındık (36) temizlik kamyonu ile birlikte gittiği Çaykara Demirkapı mahallesinde çöp kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Çaykara Belediyesine ait çöp aracı ilçeye bağlı Demirkapı Mahallesinde çöp almaya gitti. İ.K yönetimindeki çöp kamyonu geri gelirken aracın arka bölümünde bulunan Orhan Fındık belirlenemeyen bir sebeple araçtan düşerek kamyonun altında kaldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Orhan Fındık´ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi. 

Çaykara Cumhuriyet Başsavcısının olay yerinde gerçekleştirdiği incelemenin ardından Orhan Fındık´ın cenazesi Çaykara Dr. Mehmet İlhan Durgun hastanesi morguna kaldırıldı. 

İlçemiz Uzungöl Mahallesinde Gölbaşı mevkiinden Merhum Hanefi Fındık´ın Oğlu olan Orhan Fındık aynı zamanda Uzungöl´ün en sevilen turizmcilerinden Mustafa Fındık´ın da kardeşiydi.

Neşeli ve tertemiz kişiliği ile Uzungöl´de herkesin yüreğinde taht kuran Orhan Fındık´ın genç yaşta beklenmeyen ölümü Çaykarayı yasa boğdu. 

Orhan FINDIK 04 Mayıs 2018 Cuma Günü İkindi namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Uzungöl de son yolculuğuna uğurlanacak

Çaykara gündem Ailesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Orhan FINDIK a Allahtan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere tüm Uzungöl halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz

/resimler/2018-5/3/2105455337877.jpgİletişim

Mustafa FINDIK Abisi :0539 212 96 11

Süleyman Danış-Eniştesi: 0532 738 87 53

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Şoka Sokan Ölüm

İlginizi Çekebilir