Uzungöl Ortaokulu Avni Aker`de

Uzungöl Ortaokulu Avni Aker`de

Uzungöl Ortaokul Öğrenciler Bursa Maçında

Akademik Başarının yanı sıra öğrencilerin Sosyal ve Kültürel olarak yetişebilmesi için yoğun emek verilen Çaykara İlçemizde okullardan her gün yeni ve güzel bir etkinlik haberi geliyor.Son güzel haber ise Uzungöl Ortaokulundan geldi.

29-30 Nisan tarihlerinde yapılan TEOG sınavlarına yoğun bir tempo ile hazırlanan öğretmen ve öğrenciler 29-30 Nisan tarihinden sonra da çalışmaya devam ediyorlar. Derslerdeki başarıyı artırmak için kurs ve ETÜT çalılşmalarına devam eden öğretmen ve öğrenciler Trabzon Spor-Bursaspor maçı ile yorgunluk giderdiler.Maç sabahı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ`nin katkıları ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait minibüs ile Trabzon`a giden öğretmen ve öğrenciler burada FORUM Alışveriş merkezinde gönüllerince bir gün geçirdiler.

Daha sonra İş Adamı Sinan İNAN`ın katkıları ile Trabzon`da nefis bir öğle yemeği yiyen öğretmen ve öğrenciler buradan stadyumun yolunu tuttular.Saat 16.45`te başlayan Trabzon Spor Bursaspor maçını keyifle izleyen öğretmen ve öğrenciler Trabzonsporun maçı kazanması ile daha da mutlu oldular.

/resimler/2015-5/14/1945545659176.jpg

Öğrencilerin maç esnasında açtıkları "Çaykara Uzungöl Ortaokulu Trabzonspor ve Bursaspor`a Başarılar Diler" pankarı ise seyirciler tarafından büyük övgü aldı.

Etkinlikten sonra görüşlerini aldığımız Uzungöl Ortaokulu Müdürü Hilmi KANIK Öğrencilerin sadece Akademik başarılarını hedeflemediklerini aynı zamanda öğrencilerin sosyal ve kültürel anlamda da yetişebilmeleri için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti. Düzenlenen maç organizasyonu için İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ`ye,Trabzonspor Kulübüne,İş Adamı Sinan İNAN`a,OrgaNİZASYONDAKİ KATKILARINDAN DOLAYI Fahrettin KARATAY Hoca`ya TEŞEKKÜR EDEN oKUL mÜDÜRÜ hİLMİ kanık BU TÜR ORGANİZASYONLARIN BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEĞİNİ İFADE ETTİ.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Ortaokulu Avni Aker`de

İlginizi Çekebilir