Uzungöl'lü Hilal Amasya'ya Gelin

Uzungöl

Uzungöl  Filak Mahallesinden Battal Eş’in dünyalar güzeli kızı Hilal ile Amasya’dan Emre Kurt Uzungöl’de gerçekleştirilen kına töreni ile evlilik yolundaki ilk adımlarını attılar

12 Temmuz 2020 Pazar akşamı Uzungöl Limni Cafe Restaurant’ta gerçekleştirilen Düğün Töreninde davetliler salona maske ile alındı.Sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirilen düğün töreni neşeli bir ortamda gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Çaykara Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar,Amasya’dan gelen çok sayıda davetli,Uzungöl dışından gelen gelin ve damadın çok sayıda yakını ile Uzungöl’den çok sayıda vatandaş katıldı.

Limni Cafe Restaurant’ta son derece modern ve göl manzaralı bir ortamda gerçekleştirilen düğün töreninde Uzungöl’lü sanatçı Erol Akyüz ile Sanatçı Salih Bağdatlı sahne alarak davetlilerin güzel bir akşam yaşamalarına katkı sağladılar.

Düğüne katılan davetliler Sosyal Mesafe kuralına uygun bir biçimde düğün için hazırlanan Sosyal mesafe çubukları ile ve birbirleri ile hiçbir şekilde temas etmeden gönüllerince eğlendiler.

Özellikle Amasya’dan gelen davetlilerin oynadıkları birbirinden güzel oyunlar düğüne katılan davetliler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde Takı Töreninde misafirler sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde takılarını hazırlanan sepete koyarken gelin ile damadı karşılarından selamlayarak kutladılar ve hiçbir şekilde fiziksel temas kurmadılar

KINA TÖRENİ

Gelin Hilal Eş’in kına töreninde duygusal anlar yaşandı.Genç kızlar tarafından hazırlanan muhteşem görsel efektler ile mumlar eşliğinde sahneye davet edilen Gelin Hilal Onat “Büyüdün de şimdi gelin mi oldun?” türküsünde anne ve babasına sarılarak göz yaşı döktü.

DÜĞÜN 18 TEMMUZ CUMARTESİ AMASYA’DA

Emre Kurt ile Hilal Eş arasında Trabzon’dan Amasya’ya kurulan gönül köprüsünün finali Amasya’da yapılacak ve 18 Temmuz 2020 Cumartesi akşamı Amasya’da gerçekleştirilecek düğün töreni ile genç çiftler bir ömür boyu birlikteliğe “EVET” diyecekler.

MUTLULUKLAR ÇOCUKLAR

Çaykara Gündem ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Emre Kurt & Hilal Eş çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Hilal Amasya' Gelin

İlginizi Çekebilir