Uzungöl'de Sümeyye İle Ahmet'ten Ömürlük İmza

Uzungöl

İlçemiz Köknar Mahallesinden Sümeyye Yıldız ile Uzungöl Alçakköprü Mahallesinden Ahmet Karatay,Uzungöl’de gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

İlçemiz Köknar Mahallesinden Sümeyye Yıldız ile Uzungöl Alçakköprü Mahallesinden Ahmet Karatay,Uzungöl’de gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler. 29 Ocak 2022 Cumartesi akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Köknar Mahallesinden Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Kibar ve Hamide  Yıldız’ın dünyalar güzeli kızları Sümeyye ile Uzungöl Alçakköprü Mahallesinden Emine & Zeki Karatay çiftinin yakışıklı oğulları Ahmet’in düğün törenlerinde kayınpederler Zeki Karatay ile Kibar Yıldız’ın tatlı heyecanları gözlerinden okunurken her iki düğün sahibinin de düğün boyunca misafirleri ile yakından ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri İrfan Ayal,Bayram Genel ve Seyfullah Kaya,AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Köknar Muhtarı Abdullah Sevin,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Genç çiftlerin düğün törenleri resmi nikahlarının kıyılması ile başladı.Gelinin nikah şahitliğini Firdevs Yıldız yaparken Damadın Nikah Şahitliğini ise Yusuf Karatay yaptı.Genç çiftlerin nikahları Çaykara Belediye başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.Resmi nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanı Nikah Şahidi Firdevs Yıldız tarafından gelin Sümeyye Karatay’a takdim edildi.

Gelin ve Damadın giriş dansı ile başlayan düğün töreninde Sanatçılar Hasan yağız ve Mesut Özkul çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

UZUNGÖL’DE EÇİNOS FIRTINASI

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Eçinos her zaman olduğu gibi muhteşem bir sahne performansı ile hayranları ile buluştu.Okuduğu birbirinden güzel türküler ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Eçinos sahneyi alkışlar eşliğinde terk etti.

NURETTİN KAHVECİ’DEN KAVAL RESİTALİ

Kaval alanında Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Nurettin Kahveci Uzungöl’de kaval dostları ile buluştu.Çaldığı birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Nurettin Kahveci bitmek bilmeyen enerjisi ile msafirleri bir kere daha kendisine hayran bıraktı.

YAŞPASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında  davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri tebrik ettiler ve mutluluklarını paylaştılar.Takı töreninde sosyal mesafe kuralına özen gösterildi.

Genç çiftlerin düğün törenleri çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel kararlarını vererek evlenme kararı alan Sümeyye & Ahmet Karatay çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl ' Sümeyye Ahmet' Ömürlük

İlginizi Çekebilir