Uzungöl'de İşletme Sahibi Aydoğan'dan Turizm Önerileri

Uzungöl

Uzungöl’de Turizmcilik yapan Ay Home Otel sahibi Şenol Aydoğan 2021 Turizm sezonunun başlaması ile birlikte genel anlamda Turizm Değerlendirmesini kapsayan bir mesaj yayınladı

Yakın tarihte İnşallah sezon açılır bütün Turizmci paydaşlarımdan rica ediyorum.Herkes kendi işini kendi yapsın.  Kimse senin işini yapmaz mantığına önem versin.Artık işler zorlaştı.Her gün bir işletme ekleniyor ve rekabet gücü zorlaşıyor, Çevre iller yeni Turizm destinasyonları oluşturuyor.

Büyük projeler, yapay Uzungöl’ler… Artık bütün dünya Turizm’e önem vermeye başladı bu durumda işini iyi yapan kazanacak. Bütün meslektaşlarımdan rica ediyorum artık hata yapmayalım, para odaklı değil insan odaklı çalışalım. İnsanları kazanırsak para kazanmak kolay.

Mesai yapacak olduğumuz arkadaşlarımızı kaliteli seçelim. Üç kuruş az vereceğiz diye gelişi güzel yabancı uyruklu insanları çalıştırıp, birden fazla işlere girmeyelim.Yani otelde bal, uçak bileti, döviz, oto kiralama, komisyon işlerine girmeyelim.Sadece kendi işimizi yapalım.

 Ucuz insanlarla kaliteyi bulamayız artık dünya bir ekranın içine sıkışmış bir hatamız bir saniye içerisinde milyonlarca insana haber olabiliyor. Küçük düşünerek büyüyemeyiz bir doktor hata yaparsa insan ölür, yani bundan yola çıkarsak işimizde hata yapma şansımız yok. Bütün dünya ve kendi ülkemiz, kendi ilimiz bizi izliyor.

Bizi yaratan Rabbim bize büyük şans verdi.Doğanın en güzelini verdi. Bunun değerini bilelim işimizi iyi yapalım, reklamımızı iyi yapalım. Özellikle basınla aramızı sıcak tutalım kazandıkça hizmet kurumlarına ve özellikle basınımıza destek verelim. Aslında Uzungöl’de fiyatlar çok çok ucuz örnek iki kişilik bir oda pandemi sürecinde kahvaltı dahil göl manzaralı 90 TL yani evimizden daha ucuza geliyor ama bunu bilen,duyan kimse yok.

Yani demem O’ki Uzungöl’de her şey fazlasıyla var kaliteli market, günlük taze ürünler, çok nezih restoranlarımız, kaliteli otellerimiz ve apartlarımız var. Hepsinin fiyatları her bütçeye uygun 6 kişinin kalabilecek olduğu bir apart daire fiyatı yazın 500tl kışın 250 TL para değil ama kimse bilmiyor. Pandemi sürecinde Uzungöl ve çevre mahalleleriyle birlikte tamamına güzel bir reklam yapılsaydı bu dönemde boş kalmayacaktık. Bugün dünyayı ve ülkemizi izlediğimiz zaman veya kurumsal işletmelerimize, belediyelerimize baktığımızda her yapılan eylem fotoğraflanıyor, halkla paylaşılıyor. Yani basına, sosyal medyaya çok çok önem vermeliyiz. Devletimiz ve devletimizin kurumları denetleme yaparken ceza odaklı değil, işletmecilerden işini iyi yapana ödül odaklı yapmalıdır. Bir Turizmci olarak 2021 yılının bize bol kazançlı,bereketli bir yıl olması dileğiyle.



İlginizi Çekebilir