Uzungöl´de Uğur Mirhan´ına Kavuştu

Uzungöl´de Uğur Mirhan´ına Kavuştu

Uzungöl´lü Vergi Müfettişi Uğur Şen ile Rize´li İdari Hakim Mirhan Sarıibrahim Uzungöl Sezgin Otel´de Düzenlenen Dillere Destan Muhteşem Bir Düğün İle Evlendiler

Uzungöl Alçakköprü Mahallesinden Uğur Şen ile Aslen Rizeli olup Ankara´da ikamet eden Mirhan Sarıibrahim 07 Ekim 2017 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler

1965 Yılında Trabzon´dan Van Özalp Dönerdere Köyüne İskan olarak giden daha sonra da oradan ikinci bir göçü daha yaşayarak Samsun´a yerleşen Selahattin Şen´in yakışıklı Oğlu Uğur ile Rize´li Dünyalar Güzeli Kızımız Mirhan Sarıibrahim´in düğün törenlerine hem Trabzon,hem Rize hem de Ankara´dan çok sayıda davetli katıldı.

GELİN HAKİM DAMAT MÜFETTİŞ

Gelin Mirhan Sarıibrahim İdari Hakim olarak görev yaparken Damat Uğur Şen ise Vergi Müfettişi olarak Görev yapıyor.

ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANI UZUNGÖL´DE

Genç Çiftleri ömürlerinin bu en mutlu dakikalarında Çayeli Belediye Başkanımız da yalnız bırakmadı.Çayeli Belediye Başkanı Dr Atilla Esmen genç çiftlerimizin  bu en mutlu günlerinde Uzungöl´e gelerek gelin ve Damadın Mutluluğunu paylaştı.

EROL AKYÜZ BÜYÜLÜYOR

Uzungöl´ün her düğününün baş tacı Sanatçı Erol Akyüz genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Çaldığı ve okuduğu birbirinden güzel türküler ve de oyun havaları ile düğüne klatılan davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Erol Akyüz´ün bu muhteşem performansı davetlikler tarafından ayakta alkışlandı

AHMET KARACA VE KEMENÇE RESİTALİ

2015 Yılında Katıldığı bir televizyon Programı Müzik Yarışmasında Birinci Turu çok büyük bir başarı ile geçen,ikinci turda ise Jüri´nin taraflı oyları ile elenen ancak Herkesin yüreğinde taht kuran ve şampiyonluğu sonuna kadar hak eden Uzungöllü Sanatçı Ahmet Karaca genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.

Çaldığı ve de okuduğu  birbirinden güzel Karadeniz Türküleri eşliğinde düğüne katılan misafirlerin gönüllerince horon oynamalarını sağlayan Sanatçı Ahmet Karaca´nın bu muhteşem performansı davetliler tarafından da ayakta alkışlandı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerimiz Sevgili Mirhan & Uğur Şen Çiftinin el ele,yürek yüreğe kestikleri ve de birbirlerine ikram ettikleri Yaş Pastanın ardından genç çiftlerin takı Töreni gerçekleştirildi.

Düğüne katılan Yüzlerce davetli uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri ömürlerinin en mutlu dakikalarında hem tebrik etmiş hem de mutluluklarını paylaşmış olşdular.

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Yaş Pasta ve Takı Töreninin ardından eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken aile yakınları ve de  düğüne katılan misafirlerin fotoğraf çekişmleri ile genç çiftlerin düğün törenleri tamamlanmış oldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en anlamlı,en doğru ve de en güzel kararlarını veren genç çiftlerimiz Sevgili Mirhan & Uğur Şen Çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından  dolayı tebrik ediyor genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Uğur Mirhan Kavuştu

İlginizi Çekebilir