Uzungöl´de Muhteşem Bir Çambaşı Düğünü

Uzungöl´de Muhteşem Bir Çambaşı Düğünü

Çambaşı Mahallesinden Çetin Keskin ile Fatoş Yeşilçiçek Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen Muhteşem Bir Düğün İle Evlendiler.

Uzungöl´de muhteşem bir düğün.Çambaşı Mahallesinin Dünyalar Güzeli Kızı Fatoş Yeşilçiçek İle Yakışıklı Delikanlısı Çetin Keskin Uzungöl Sezgin Otel´de 4 Ekim 2015 Pazar Günü düzenlenen muhteşem bir düğün ile evlendiler.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek,Taşkıran Muhtarı Yusuf Ağırman ve çok kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde adeta insan seli yaşandı.

/resimler/2015-10/4/2001323723884.jpg

Sanatçılar  Dursun Akyüz ve Erol Akyüz´ün sahne aldığı düğün töreninde 2015 yılında Karadeniz Müziğinde bir güneş gibi parlayan Sanartçı Eçşinos yine  muhteşem bir canlı yayın performansı sergiledi.Düğüne katılan davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Yaş Pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde düğüne katılan davetliler takı töreninden sonra da saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

/resimler/2015-10/4/2003484820274.jpg

Bu vesile ile ömürlerinin en güzel,en doğru ve de en sağlıklı kararlarını veren Sevgili Fatoş,Çetin Keskin Çiftini Çaykara Gündem Ailesi olarak tebrik ediyor,genç çiftimşize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir