Uzungöl´de Mesut ve Özlem´den Sezon Finali

Uzungöl´de Mesut ve Özlem´den Sezon Finali

Uzungöl´ün Genç İş Adamlarından Mesut Kul ile Araklı İlçemizden Dünyalar Güzeli Kızımız Özlem Kıroğlu Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Muhteşem Dillere Destan bir düğün töreni ile bir ömür boyu Birlikteliğe ?EVET? dediler.

Uzungöl´ün Genç İş Adamlarından Mesut Kul ile Araklı İlçemizden Dünyalar Güzeli Kızımız Özlem Kıroğlu Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Muhteşem Dillere Destan bir düğün töreni ile bir ömür boyu Birlikteliğe ?EVET? dediler.

10 Eylül 2018 Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Düğün Töreninde tabiri caiz ise adeta sezon Finali yaşandı./resimler/2018-9/11/0928092165600.jpgMuhteşem bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirilen düğün töreninde bir yandan Araklı´dan gelen Gelin tarafının misafirleri düğüne yoğun bir katılım ile iştirak ederken Damadın Erzincan´dan gelen yakınları ise yine çok yoğun bir katılım ile Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerine farklı bir renk ve güzellik katmış oldular.

Bu muhteşem kalabalığa bir de gelin ve Damadın yakınları ile Uzungöl insanının Düğüne Muhteşem katılımı eklenince Uzungöl Belki de tarihinin en kalabalık düğünlerinden bir tanesini genç çiftlerimizin düğün Törenlerinde yaşamış oldu.

MUHTEŞEM GİRİŞ DANSI

Ayşe & Umut Kayaoğlu Çifti Muhteşem bir giriş Dansı ile Salanda bulunan misafirler ile buluştu.Salonda bulunan misafirlerin de eşlik ettikleri Giriş Dansı Renkli ve güzel Görüntülerin Ortaya çıkmasına sebep oldu

KERİM AYDIN YİNE BÜYÜLEDİ

Kavalı Türkiye´ye ve Dünyaya sevdiren İsim Çaykara´lı Devlet Sanatçımız Kerim Aydın Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde sahne aldı./resimler/2018-9/11/0930505293711.jpgYeğeni Mesut Kul´un Düğün Töreninde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek programına başlayan Sanatçı Kerim Aydın Düğüne katılan Muhteşem kalabalığa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Her zaman olduğu gibi Muhteşem bir sahne performansı ile sevenlerini bir kere daha kendisine hayran bırakan Kerim Aydın çaldığı ve oynadığı birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince oynamalarını sağladı

Özellikle Eski Topraklar diye tabir edilen 50 Yaşın Üstündeki Eski Horoncuların coştukları ve de sahnede muhteşem bir oyun sergiledikleri düğün töreninde Yaşlı Grubun oynadığı bu muhteşem oyun davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

EROL DURSUN BÜYÜLEDİ

Uzungöl Düğünlerinin Baş Mimarlarından Erol Akyüz ve Dursun Akyüz Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde bir defa daha sahne aldılar.

Her zaman olduğu gibi Muhteşem Sahne performansı ile davetlileri  coşturmayı başaran Erol Akyüz ve  Dursun Akyüz ikilisinin bu muhteşem performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

SERHAT ŞAHİN´DEN TÜRKÜ VE HORON RESİTALİ

Karadeniz Müziğinin önemli isimlerinden Serhat Şahin genç Çiftlerimizin düğün törenlerinde sahne aldı.

/resimler/2018-9/11/0933093577681.jpgOkuduğu birbirinden güzel türküleri ile zaman zaman salonda bulunan misafirlere duygusal anlar yaşatan Sanatçı Serhat Şahin zaman zaman da okuduğu birbirinden güzel ve neşeli türküleri ile salonda bulunan misafirlere muhteşem dakikalar yaşattı.

Muhteşem sahne performansı ile davetlileri büyüleyen Sanatçı Serhat Şahin misafirlerin alkış yağmuru eşliğinde programını tamamladı.

YAKUP ATALAY´DAN MUHTEŞEM BİR PROGRAM

Yöremizin Yetiştirdiği en önemli Sanatçılardan Sevgili Yakup Atalay Genç Çiftlerimizin düğün töreninde her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans ile sahne aldı./resimler/2018-9/11/0934165297778.jpgHer zaman olduğu gibi Muhteşem Türkülerinden bir tanesi olan ?Geçtim Kapılarından? Türküsünü yaşayarak ve de hissederek okuyarak programına başlayan Sevgili Yakup Atalay Çaldığı ve okuduğu birbirinden güzel türküleri ile düğüne katılan davetlilerin saatlerce ve gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

5 SAATLİK MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri 5 Saatten daha fazla sürdü.Saat 19.00´da başlayan düğün töreni ancak Takvimler 11 Eylül 2018´e döndükten sonra tamamlanabildi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Yaş Pasta Kesim Töreni ve Takı Töreni iler devam etti.Uzungöl´ün en sevilen İsimlerinden Damadın Dedesi  İsmet Kaya tarafından Yaş Pastanın Kesilmesi Davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Özellikle Takı Töreninde Düğüne katılan Davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem Genç Çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmuş oldular hem de Genç Çiftlerimizi sahnede Tebrik Etmenin mutluluğunu yaşamış oldular./resimler/2018-9/11/0937323114088.jpgDüğünün son bölümünde ise Fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.Her iki ailenin de çok kalabalık ailelerden oluşması ve de dost ve akrabalarının çok olması sebebi ile Resim Çekme Töreni yaklaşık 1 saat kadar sürdü.

Düğünün sonunda ise Sezgin Otel Bahçesinde gerçekleştirilen Muhteşem Havai Fişek Gösterisi ile Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri tamamlanmış oldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Özlem  &  Mesut Kul  Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir