Uzungöl´de Mehmet Keleş Muhtar Adayı

Uzungöl´de Mehmet Keleş Muhtar Adayı

Uzungöl´ün Genç İş Adamlarından Mehmet Keleş Sosyal paylaşım sitesinde gerçekleştirdiği bir açıklama ile Uzungöl Muhtarlığı için Aday olduğunu açıkladı.

31 Mart 2019 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için heyecan devam ederken Yönetici Adayları da yoğun bir tempo içerisinde Seçim çalışmalarına devam ediyorlar.

Uzungöl´ün Genç İş Adamlarından Mehmet Keleş Sosyal paylaşım sitesinde gerçekleştirdiği bir açıklama ile  Uzungöl Muhtarlığı için Aday olduğunu açıkladı.

Uzun seneler İstanbul´da Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde Memur olarak çalışan Mehmet Keleş Emekli olduktan sonra ise Baba Ocağı Uzungöl´e Dönerek Turizm ile ilgilenmeye başladı./resimler/2019-1/9/1113499005428.jpgTurizmci olarak Uzungöl´de çalışmaya başlayan İş Adamı Mehmet Keleş ayrıca Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak Uzungöl Turizmine çok önemli hizmetler sunuyor

Aktif ve Sosyal yönünün kuvvetli oluşu ile tanınan Mehmet Keleş Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı olarak görev yapıyor.

Okul Aile Birliği Başkanı olarak Okulun Fiziki Ortamının İyileştirilmesi,Eğitim Öğretimde Kaliteninin artılrılması ve Öğretmenlerimizin sorunlarının çözülmesi anlamında yoğun bir tempo içerisinde çalışan Başkan Mehmet Keleş azimli ve yoğun çabaları ile Uzungöl´de Eğitim adına son derece başarılı çalışmalar gerçekleştirdi.

HALKIMIZ ÇOK İSTİYOR

Muhtar Adayı olması konusunda halkımızın kendisine çok fazla ısrar ettiğini ifade ederek konuşmasına başlayan İş Adamı Mehmet Keleş Sosyal Yönü kuvvetli olan ve Topluma Hizmet vermeyi çok seven Sosyal Yönü kuvvetli bir insan olarak Halkımızın bu taleplerine duyarsıoz kalmasının imkansız olduğunu bu yüzden de Aday olmaya karar verdiğini sözlerine ekledi.

MEHMET KELEŞ´İ TANIYALIM

Uzungöl Merkez Gölbaşı Mahallesinden Merhum Abdi Keleş´in Ortanca Oğlu olan Mehmet Keleş Uzungöl´de Dünyaya geldi.İlkokul ve Ortaokulu Uzungöl´de okuduktan sonra Açıköğretim Lisesini tamamladı.İstanbul da çalışırken Gündüzleri Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde çalışan Mehmet Keleş akşamları ise Özel Akşam Lisesinda okuyarak tamamladı.

İlk olarak Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Ön Lisans Eğitimini tamamlayan Muhtar Adayı Mehmet Keleş Daha sonra ise Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden Mezun olmuştur.

Muhtar Adayı Mehmet Keleş,30 sene İstanbul´da Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde çeşitli görevlerde çalıştı.

1999-2017 Yılları arasında 18 sene boyunca aralıksız olarak Güvenlik Amiri olarak görev yapan Mehmet Keleş aynı zamanda bu dönemde Özel Kalem Müdürlüğü görevinde de bulundu.

2004-2017 Tarihleri arasında 13 Sene Boyunca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Bilgi Edinme Sorumluluğu görevini sürdüren Muhtar Adayı Mehmet Keleş aynı zamanda bir çok Sivil Toplum Kuruluşunda etkin görevlerde bulunarak toplumumuza hizmet vermeye çalıştı.

HEDEF UZUNGÖL´Ü GELECEĞE TAŞIMAK

En önemli hedeflerinin Turizmde bir Dünya Markası olan Uzungöl´ü her yönü ile geleceğe taşımak olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş hem Turizm aqnlamında,hem Eğitim anlamında hem de Sosyal ve Kültürel anlamda Uzungöl adına kalıcı eserler bırakabişlmek amacı ile Muhtar Adayı olduğunu sözlerine ekledi.

TÜM MAHALLELERİMİZİ KUCAKLAYACAĞIZ

Uzungöl´ün her Mahallesinin ayrı bir sorununun bulunduğunu v e bu sorunları tek tek analiz ettiklerini ifade eden Muhtar adayı Mehmet Keleş Muhtar seçildikten sonra bu sorunların çözümü aşamasında harekete geçeceklerini sözlerine ekledi.

İmkanlar ölçüsünde Uzungöl´ün her Mahallesine hizmet taşıma gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş gerçgekleştirecekleri hizmetleri Mahalle ayrımı gözetmeden öncelik sırasına göre gerçekleştireceklerini ifade ett.

Elmalı Mahallesi,Alçakköprü Mahallesi,Çamlık,Filak ve Meryemli Mahallelerinin Merkezden daha az hizmet aldıklarını ifade veden Muhtar Adayı  Mehmet Keleş Muhtar olarak göreve seçilmgeleri durumunda hiç zaman kaybetmeden bu Mahallelerimizin önemli ihtiyaçlarını gidereceklerini sözlerine ekledi.

MUHTAR ADAYI OLARAK HEDEFLER:

Muhtar Adayı Mehmet Keleş Uzungöl´ün tüm sorunlarını çok iyi bildiklerini ve 31 Mart Tarihinde görevin kendilerine verilmesi durumunda  sorunları çözme aşamasında ekibi ile birlikte yola çıkacaklarını sözlerine ekledi./resimler/2019-1/9/1114154005944.jpgMuhtar Adayı Mehmet Keleş Muhtar olarak Uzungöl´de gerçekleştirecekleri Plan ve Projeleri ise şu şekilde açıkladı.

1-İlk Sorun Eğitim:

Uzungöl´de en önemli sorunlardan bir tanesinin Öğretmenlerimizin konaklama sorunu olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş Muhtar seçilmeleri durumunda ilk iş olarak hemen ve hiç zaman kaybetmeden öğretmenlerimizin konaklama sorunlarını kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi.

Okul Aile Birliği Başkanlığı görevi ile Okulun sorunlarını çok iyi analiz ettiklerini ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş Muhtar seçilmesi durumunda Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda Eğitim görebilmeleri için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti./resimler/2019-1/9/1114377756261.jpgOkulun bulunduğu yerin Uzungöl´ün en soğuk yeri olduğunu ve buranın mutlaka değiştirilmesi gerektiğini ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş Uzungöl´de Modern,Öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak,içerisinde öğretmen lojmanı ve Sosyal Tesislerin bulunduğu bir okulun yapımı için Ankara´da Kamp kuracaklarını ve okulu mutlaka yaptıracaklarını sözlerine ekledi

2- Sağlık Sorunu

Uzungöl´ün tam donanımlı bir hastaneye ihtiyacının bulunduğunu ifade eden Muhtar Adayıu Mehmet Keleş Muhtar seçilmesi durumunda hiç zaman kaybetmeden Hastane için çalışmalara başlayacaklarını ifade eti.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Uzungöl´de devam etmekte olan ve uygulanacak olan tüm Altyapı çalışmalarının yakın takipçisi olacaklarını ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş,hazırlayacakları yeni projeler ile de Turi,zmde bir Dünya Markası olan Uzungöl´ün Marka değerini daha da yukarılara taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

UZUNGÖL TEK YUMRUK OLACAK

Muhtarlık görevinin kendilerine verilmesi durumunda 1 Nisan 2019 sabahı Uzungöl için yola çıkacaklarını ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş Uzungöl´de şu banda tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının bir arada olduklarını,ortak hareket etiklerini bu örnek birlikteliğin daha da üst seviyelere taşınarak Tüm Uzungöl Halkının tek yumruk olmasını sağlayacaklarını ifade etti.

AYRIŞTIRMAYACAĞIZ HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Uzungöl Yeni Mahalle Muhtarı olarak asla insanlarımızı ayrıştırmayacağını,kutuplaştırmayacaklarını bunun tam aksine sevgi,saygı ve hoşgörü mantığı içerisinde herkesin ortak bir çatı altında toplanmasını sağlayacaklarını ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş herkesin Ortak sevdasının Uzungöl olduğunu ve Uzungöl´ün menfaatleri için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini sözlerine ekledi

TELEFERİK OLMAZSA OLMAZIMIZ

Çaykara Belediyesi tarafından 24 Aralık 2018 Tarihinde İhaleye çıkan ve Bir Yüklenici Firma tarafından yapım ve işletmesi alınan Karester Yaylası Teleferik Projesinin yakın takipçisi olacaklarını ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş Karester Yaylasının Uzungöl´de Turizmin 12 aya yayılması bakımından çok önemli bir altyapı imkanına sahip olduğunu bu imkanı fırsata çevirerek mutlaka Karester Yaylasına Teleferik yapılmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

TURİZM YATIRIMLARI SÜRECEK

Uzungöl´de Turizm adına hizmet ve yatırımların devam edeceğini ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş,Çaykara Belediyesi,Çaykara Kaymakamlığı,Trabzon Büyükşehir Belediyesi,Trabzon Valiliği ve Bakanlıklar ile gerekli Koordinasyonu sağlayarak Uzungöl´de hem insanlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek hem de Turizmi geliştirmek anlamında gerekli yatırımları projelendirerek uygulamaya geçireceklerini sözlerine ekledi.

TURİZM ADINA MEVCUT SORUNLAR AŞILACAK

Uzungöl´de bulunan Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcxileri ile bir araya geleceklerini ifade eden MÖuhtar Adayı Mehmet Keleş bir ekip çalışmasın içerisinde Uzungöl´de Turizm adına mevcut olan sorunları tespit edeceklerini ve bu sorunlara çözüm bulabilmek amacı ile zaman kaybetmeden çalışmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi

TRAFİK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Özellikle Yaz Mevsiminde Uzungöl´ün en önemli sorunlarından bir tanesinin de Trafik sorunu olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş Tesis Sahipleri ile ortak bir tapoplantı gerçekleştireceklerini öncelikle her tesisin kendi müşterisinin konaklama sorununu çözüme kavuşturmasını sağlayacaklarını daha sonra ise hazırlayacakları çeşitli projeler ile Uzungöl´ün Trafik sorununu kademeli olarak çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

YAYLA VE MEZİRELER TURİZME KAZANDIRILACAK

Turizm Altyapısı bakımından Uzungöl´ün çok zengin bir altyapıya sahip olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Mehmet Keleş Yayla ve Mezirelerimizin Turizme kazandırılması için gerekli altyapı çalışmalarına hemen başlayacaklarını,hazırlayacakları çeşitli plan ve projeler ile Yayla ve Mezirelerimizin de Turizme kazandırılmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

İŞTE KELEŞ´İN AÇIKLAMASI

Muhtar Adayı İŞ Adamı  Mehmet Keleş Adaylığını Sosyal Paylaşım Hesabında gerçekleştirdiği bir açıklama ile duyurdu.

İşte O Açıklama

"Uzungöl´ü Geleceğe Taşımak İçin;
Kamudaki tecrübemizle hizmet etmek, vatandaşımızla beraber olmak ve Uzungöl´ümüzü ileriye götürecek çalışmaları yürütmeyi, sivil toplum örgütleri ile (Uzungöl Eğitim Kurumlarında Okul Aile Birliği ve Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği) yerine getirmeye çalıştık.

 Ancak halkımız bizleri daha etkin çalışmamız için etkin görevde bizleri görmek istemişlerdir. Hemşehrilerimizin teveccühüne daha fazla direnmenin saygısızlık olduğunu düşündüğümden, Uzungöl Mahallesi Muhtarlığına adaylığımı kamu oyuna saygıyla arz ederim."

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir