Uzungöl´de Kardeşlik Buluşması

Uzungöl´de Kardeşlik Buluşması

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesinin Ortak Organizasyonu ile Gerçekleştirilen Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından ?Gönül Elçileri Projesi ?kapsamında Bitlis Ve Diyarbakır´dan 150 Öğrenci Çaykara´ya Geliyor

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesinin Ortak Organizasyonu ile Gerçekleştirilen Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği  tarafından ?Gönül Elçileri Projesi ?kapsamında gerçekleştirmiş olduğu Organizasyonlara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyor.

BİTLİS VE DİYARBAKIR´DAN 150 ÖĞRENCİ

Gönül Elçileri Projesi kapsamında Bitlis ve Diyarbakır İllerimizden toplam 150 öğrenci 20 Nisan 2018 tarihinde Uzungöl´e gelecekler./resimler/2018-4/3/1641534137866.jpg4 Gün boyunca Trabzon İlimizde Milli Birlik ve Kardeşlik Derneğinin misafiri olacak olan Organizasyon Komitesi olarak çeşitli etkinlikler planlanıyor.

Trabzon İlimizin tarihi ve de turistik yerlerini ziyaret edecek olan öğretmen ve öğrencilerimiz 4 Gün boyunca Uzungöl´de misafir edilecekler.

23 NİSAN TÖRENLERİNE KATILACAKLAR

150 Kişilik Öğretmen ve Öğrenci Grubu 23 Nisan 2018 tarihinde Çaykara İlçe Merkezimizde gerçekleştirilecek olan ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı? törenlerine de katılacaklar.

22 NİSAN AKŞAMI UZUNGÖL´DE BİR BAŞKA GECE

Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından 22 Nisan 2018 Pazar Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de yemekli bir Tanıtım Gecesi düzenlenecek.

Geceye Konuşmacı olarak;

1-Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı

2-Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok

3-Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk

4-İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali

5-Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan

6-Milli Birlik Ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Zeyrek geceye konuşmacı olarak katılacaklar.

GECEDE SANATÇI YAĞMURU

Karadeniz Müziğinin birbirinden değerli isimleri ?Milli Birlik ve Kardeşlik? Gecesine tabiri caiz ise adeta yıldız yağacak.

EÇİNOS,ONAY ŞAHİN VE CENGİZ SELİMOĞLU

Gecenin Finalini ise Çaykara´lı iki Sanatçı gerçekleştirecek.Çaykara Şlçemizin Yetiştirdiği Karadeniz Müziğinin iki Beyefendi Sanatçısı,Karadeniz Müziğinin iki Adam Gibi Adam Sanatçısı Eçinos,Onay Şahin ve Cengiz Selimoğlu gecenin finalinde Öğrencilerimiz ile buluşacaklar./resimler/2018-4/3/1642223357148.jpgGeceye bir çok Sanatçının katılması beklenirken şu ana kadar geceye katılması kesinleşen Sanatçılar ise şu şekilde

1-Erol Akyüz

2-Turan Kamberoğlu

3-Dursun Akyüz

4-Yakup Atalay

5-Eçinos

6-Mustafa Çeçeli

7-Cengiz Selimoğlu

8-Onay Şahin

/resimler/2018-4/3/1643084920494.jpgZEYREK- HERKESİ BEKLİYORUZ

Çaykara İlçemiz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşayan çocuklarımız arasında bir gönül bağı oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Zeyrek Proje kapsamında yüreği Çocuklarımız için atan Tüm Gönül Dostlarını Projelerinde onlarla birlikte yürümeye davet etti.

Projelerine destek ve de katkılarından dolayı Başta Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve de Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a  teşekkür eden Başkan Ali Zeyrek oluşturdukları bu Gönül Köprüsünde ekmiş oldukları Sevgi Tomurcuklarının ileride dallanıp budaklanacağını ve de bu şekilde Çocuklarımızın Sevgi dolu bir dünyada yaşayacaklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-4/3/1643334764789.jpg22 Nisan 2018 Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirecekleri organizasyonda tüm gönül dostlarını yanlarında görmek istediklerini ifade eden Başkan Zeyrek Projelerine Destek vererek geceye katılacak olan Tüm Yöneticilerimize ve de Sanatçı Dostlarımıza Çaykara Halkı adına teşekkür etti.

GÖNÜL ELÇİLERİNİ ANIMSAYALIM

Çaykara Kaymakamlığı ve de Çaykara Belediyesi tarafından ortak olarak oluşturulan ?Gönül Elçileri? Projesi Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından yürütülüyor.

Proje kapsamında Çaykara İlçemiz ile  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yaşayan Çocuklarımız arasında bir gönül köprüsü oluşturuluyor.

Gönül Köprüsü Kapsamında Organizasyon Komitesi tarafından toplanan Giysi,Ayakkabı,mont,oyuncak ve de Kırtasiye malzemesi gibi ihtiyaç malzemeleri kamyonlara yükleniyor ve de Organizasyon Komitesi zorlu kış şartlarında kamyonlar ile birlikte Projede belirlenen okullara doğru yola çıkılıyor.

Organizasyon Komitesi kar kış yağmur çamur demeden zaman zaman yürüyerek okullarımıza ulaşıyor ve de öğrencilerimiz ile kocaman bir Gönül Köprüsü Kuruyor Organizasyon Komitemiz.

Daha sonra ise bu İllerimizde yaşayan öğrencilerimiz Projenin ikinci etabı kapsamında Trabzon İlimize getiriliyor ve de Uzungöl´de 4-5 gün misafir edilerek hem  Trabzon İlimizin tarihi ve turistik yerleri öğrencilerimize gezdiriliyor   hem de Karadeniz İnsanının misafirperverliği öğrencilerimize kavratılarak kardeşlik köprüsünün pekiştirilmesi sağlanıyor.

Kaynak: www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Kardeşlik Buluşması

İlginizi Çekebilir