Uzungöl´de İnsan Seli Ve Göz Yaşı

Uzungöl´de İnsan Seli Ve Göz Yaşı

Trabzon´da bu sdabah hayatını kaybeden Azize Aygün Uzungöl´de Göz Yaşları ve Dualar Eşliğinde Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Uzungöl´ü ağlatan Ölüm.9 Gün önce geçirdiği rahatsızlık sonucu Trabzon´da hastaneye kaldırılan ve bu sabah yaşam mücadelesini kaybeden Azize Aygün Uzungöl´de son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Başkatip Mehmet Aygün´ün Eşi,Nusret,Fikret,Abdurrahman Sami ve Sümeyye Aygün´ün Anneleri,Öğretmen Murat Aygün ile İmam Orhan Aygün´ün Ablaları, Mustafa, Ali Osman, İsmail ve Ahmet Aygün´ün kardeşlerinin hanımı, Uzungöl Ortaokulu Müdürü Abdülkadir Kaya´nın Ablasının kızı olan Azize Aygün´ün beklenmeyen ölümü tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu./resimler/2016-5/3/1913504792421.jpgAzize  Aygün 03.05.2016 Salı Günü İkşindi Namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Monoyır mezarlığında defnedildi. Azize Aygün´ün cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Mustafa gül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu, Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Arif Sami Özkurt, Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan, Muhtarlar, Öğretmenler, memurlar ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı./resimler/2016-5/3/1914149167820.jpgAramızdan zamansız ayrılışı ile tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğan Merhum azize Aygün´e Allah´tan Rahmet,Başta Sayın Yazı İşleri Müdürümüz olmak üzere tüm aile efratına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

ÖRNEK BİR İNSAN ÖRNEK BİR MÜSLÜMAN

Bu gün yine yüreklerimizi yakan acı bir haberi okuyucularımız ile paylaşmak durumundayız.Ve de şunu açık yüreklilik ile ifade etmek isteriz son bir yıl içerisinde Uzungöl´de yaşadığımız şok ölümleri hepimizi göz yaşlarına boğdu.

Merhum Çavuş Abi ile başlamak istiyorum yazıma.Uzungöl´ün tanıdığı en mert en harbi delikanlısı ile. Belki de Uzungöl´de yardımının dokunmadığı,elinin uzanmadığı insan olmamıştır Merhum Çavuş Abi´nin.Aynı zamanda çocuklarına vermiş olduğu mükemmel ahlak ile de Tüm Uzungöl´ün takdir ettiği örnek bir insan oluvermişti.

Sonrasında Mevla erkenden alıvermişti Merhum Çavuş Abi´yi yanına. Uzungöl Çavuş Abi´ye doyamadan bir kuş gibi uçup gidivermişti aramızdan.

Ve de Merhum Çavuş Abi´nin tek kızı Azize Yenge.Sabahki yazımızda da anlatmaya çalışmıştık.Önce iyi bir insan olarak yaşadı toplumun içerisinde.Sonra mükemmel bir komşu hayırsever ve de yardımsever bir insan olarak herkesin imdadına yetişmeye gayret etti elinden geldiği kadar.

/resimler/2016-5/3/1914501824848.jpgSonra mükemmel bir müslüman olarak dinini dört dörtlük yaşayan bir müslüman olarak mevlanın ona emanet ettiği evlatlarının dört tanesini de hafız olarak toplumun hizmetine sunmayı başarmıştı.

Ve bu sabah tıpkı babası Merhum Çavuş Abi gibi erkenden ayrılıverdi aramızdan Merhum Azize Yenge.Hani hep söylediğimiz bir cümle vardır ya Sevgili Dostlar.Mevla Sevdiği kullarını yanına erken alırmış der eskilerimiz.Gerçekten de son bir yıl içerisinde yaşadığımız şok ölümler ve ölümlerin ardında yatan kişiliklere insan ilişkilerine baktığımız zaman bu değerlendirmeye hak vermemek mümkün dfeğil.Bilmem Haksız mıyım?

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl İnsan Seli Yaşı

İlginizi Çekebilir