Uzungöl´de Fatma Anne Ağlattı

Uzungöl´de Fatma Anne Ağlattı

Uzungöl´ün en sevilen İsimlerinden Hacı Mustafa Menap´ın Eşi Hacı Fatma Menap geçirdiği ani kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Uzungöl´ün en sevilen İsimlerinden Hacı Mustafa Menap´ın Eşi Hacı Fatma Menap geçirdiği ani kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Uzun seneler Almanya´da ikamet eden ve Emekli olduktan sonra ise Trabzon´a gelen Mustafa Menap´ın eşi Fatma Menap´ın ani ölümü Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

Edinilen bilgiye göre sağlık durumu çok iyi olan Fatma Anne 17 Ekim Çarşamba sabahı sabah namazına kalktı.Sabah Kahvaltısı öncesinde ise geçirdiği ani kalp Krizi sonrasında Hakkın Rahmetine kavuştu.

Almanya´da İkamet Eden Uzungöl´ün en Sosyal ve aktif isimlerinden Turgut Menap´ın Annesi olan Fatma Anne aynı zamanda Uzungöl´ün en sevilen Aktif İş adamlarından Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Genel´in de Kayınpederiydi.

Merhum Fatma anne 18 Ekim 2019 Perşembe Günü Cuma Namazına Müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Fatma Anneye Allahtan Rahmet Başta Kıymetli Eşleri Sevgili Mustafa Abi olmak üzere Tüm Uzungöl Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Bayram Çiçek-Damadı-05077039556

EV:04623350161

ALMANYA´DA BİR KÜLTÜR İNSANI

Uzungöl İnsanı 1060´lı yıllarda tanıştı Almanya ile?

Uzungöl´ün hiçbir geçim kaynağı yok.Tarlada yetişen 3-5 fasulye patates ise insanların karınlarını doyurmaktan çok uzak?

Bu durum Uzungöl İnsanını gurbet ellere mahkum etti.Ve de Uzungöl´den Almanya´ya ilk giden insanlarımızdan  bir tanesi Sevgili Mustafa Amca ve Fatma Anne oldu.

50 Seneye aşkın bir süre Almanya´da İkamet etti Sevgili Mustafa Amca ve Fatma Anne?

Uzungöl´ün Almanya´daki Kültür Elçisi oldu hep Sevgili Mustafa Amca?

Ne zaman Uzungöl ile ilgili bir Organizasyon olsa hep en ön safta yer aldı

Uzungöl Kültür ve Dayanışma Derneği Almanya Şubesinin Hem Kurucu Başkanlığını üstlendi hem de uzun seneler hem Başkan olarak hem de Yönetim Kurulu olarak Almanya´da bulunan Hemşerilerimiz  ile birlikte yaşatma gayreti içerisinde oldu.

Neler Çekmediler ki Almanya´da?Memleketlerinden Onbinlerce Kilometre uzakta Uzungöl Kültürünü yaşatabilmek için neler çekmediler ki?

Elim bir Trafik Kazsası sonrasında kaybettiğimiz Merhum Sevgili Nesrullah Karaca Abimiz ile birlikte Uzungöl Kültürünü yaşatabilmek için senelerce mücadele etti Sevgili Mustafa Abi?

Sadece Almanya mı?Tabi ki Hayır?Uzungöl´de gerçekleştirilen bir çok Hayır işlerinde hep en ön sırada yer almaya çalıştı Sevgili Mustafa Amca?

Ve bir gün geldi ki Memleket Hasreti artık canına tak etti Sevgili Mustafa Amca´nın ve Fatma Annenin?

Uzungöl´ün Kültür  Elçiliği görevini Oğlu Sevgili Turgut´a emanet ederek dönüverdi baba toprağına Sevgili Mustafa Amca ve Fatma Anne?

Hayatları hep başarılarla ve örnek dolu bir yaşam öyküsü ile geçti.Ve bu Mutlu öykü dün sabah itibarı ile Fatma Annenin kalp krizi sonucunda aramızdan ayrılması ile yarım kaldı.

Bu gün ise ömrünün en zor gününü yaşayacak Sevgili Mustafa Amca

Koca bir ömür boyu aynı kaderi paylaştığı hayat arkadaşını son yolculuğuna uğurlayacak?.

Yeni yolculuğunda Rabbim Yar ve Yardımcın olsun Kıymetli Fatma Anne?Rabbim Seni cenneti ile mükafatlandırsın inşallah?



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Fatma Anne Ağlattı

İlginizi Çekebilir