Uzungöl´de Fatih Hacer´ine Kavuştu

Uzungöl´de Fatih Hacer´ine Kavuştu

Uzungöl Elmalı Mahallesinden Fatih Mutlu ile Köseli, Mahallesinden Hacer Yazıcı 4 Kasım 2018 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen dillere destan Mahşeri kalabalığın katılımı ile gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe ?

Uzungöl Elmalı Mahallesinden Fatih Mutlu ile Köseli, Mahallesinden  Hacer Yazıcı 4 Kasım 2018 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen dillere destan Mahşeri kalabalığın katılımı ile gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe ?EVET? dediler.

Elmalı Mahallemizin en sevilen ve saygı duyulan isimlerinden Sevgili Fahrettin Mutlu´nun Yakışıklı Oğlu Fatih Mutlu ile Köseli Mahallemizin çok sevilen isimlerinden Örnek Toplum İnsanı Sevgili Ahmet Yazıcı´nın Dünyalar Güzeli Kızı Hacer´in Düğün Töreninde adeta insan seli, yaşandı.

/resimler/2018-11/5/1201361273879.jpgGenç. Çİftlerimizin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı  Muhammet Selçuk,Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu,Köseli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dilmaç ile  İl İçinden ve İl Dışından gelen yüzlerce davetli katıldı.

YUSUF ÖZTÜRK KAVALI İLE COŞTURDU

Kaval alanında Çaykara İlçemizin yetiştirdiği ve Ulusal Müzik Dünyasına kazandırdığı Ulusal Sanatçı Yusuf Öztürk  Genç Çiftlerin Düğün Töreninde sahne aldı./resimler/2018-11/5/1202331122723.jpgGece Boyunca sahnede kalan  Sanatçı Yusuf Öztürk Düğün boyunca çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Gecenin geç saatlerinde sahneyi alkış yağmutru eşliğinde terk eden Sanatçı Yusuf Öztürk´ün her zaman olduğu gibi muhteşem sahne performansı davetlilerden büyük bir takdir topladı.

5 SAATLİK MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN

Saat 19.00´da Başlayan Genç Çiftlerimizin Düğün Töreni masal tadında yaklaşık 5 saat sürdü.Gece Yarısı Takvimler 5 2018´i Gösterirken Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri ancak tamamlanabildi.

EROL VE DURSUN´DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ile Dursun Akyüz Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde sahne aldılar.

Genç Sanatçılarımız her zaman olduğu gibi Muhteşem bir Sahne performansı göstererek çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

YAZICI AİLESİNDEN MÜKEMMEL HORON GÖSTERİSİ

Gelin Hacer Yazıcı´nın Babası Sevgili Ahmet Yazıcı Abimizin önderliğinde Yazıcı Ailesi tarafından oynanan muhteşem horon davetliler tarafından çok büyük bir ilgi gördü./resimler/2018-11/5/1203484559883.jpgKaval Sanatçısı Yusuf Öztürk´ün Muhteşem kavalşı eşliğinde adeta coşan Yazıcı Ailesi oynadıkları birbirinden güzel Horon Oyunları ile genç çiftlerimizin düğün törenlerine farklı bir anlam ve değişik bir güzellik katmış oldular.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılan Misafirler uzun kuyruklar oluşturarak hem genç çiftlşerimizi tebrik etmiş hem de mutluluklarını paylaşmış oldular.

FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Gece Yarısı Saatler 00.00´ı gösterirken Genç Çiftlerimizin Fotoğraf çekimleri başladı.Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen salonun hala tıklım tıklım dolu olması gözlerden kaçmazken düğüne katılan davetliler gelin ve Damat ile bolca fotoğraf çektirerek bu özel geceyi kalıcı bir hale getirmiş oldular./resimler/2018-11/5/1204498309033.jpgDİNİ NİKAH TÖRENİ

Genç Çiftlerimizin  Dini Nikahları Elmalı Mahallemizin En Önemli İlim Adamlarından Merhum Hacı Bekir Efendi´nin Torunu İmam  Abdullah Kaplan tarafından kıyıldı.

Abdullah Hoca tarafından okunan Duaların Ardından Şahi,tler huzurunda genç çiftlerimizin Dini Nikah Töreni gerçekleştirilmiş oldu.

Dini Nikah Kıyma Töreninde İslam Dininin Aile Kavramına vermiş olduğu önem hakkında bir Konuşma yapan Abdullah Kaplan Hocamız Gençlere sağlıklı aile hayatıonın dayandığı temel esaslar hakkında çeşitli örnekler ile tavsiyelerde bulundu.

MUHTEŞEM HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Genç Çiftlerimizin Düğün Töreni gece Yarısı Uzungöl´ü aydınlatan ışık şölenine çeviren muhteşem bir havai fişek gösterisi ile sona erdi.

MUTLULUKLAR ÇOCUKLAR

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Genç Çiftlerimiz Sevgili Hacer & Fatih Mutlu çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç  çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Fatih Hacer Kavuştu

İlginizi Çekebilir