Uzungöl´de Elektrik Kesintileri İsyan Ettirdi!

Uzungöl´de Elektrik Kesintileri İsyan Ettirdi!

Çaykara ve Uzungöl´de yaşanan Elektrik kesintileri Turizm işletmecileri ve vatandaşları isyan ettirdi.

Ülkemizin ve doğu Karadeniz´in en önemli Turizm merkezi Uzungöl´de uzun yıllardan beri devam eden elektrik kesintileri Turizm işletmecileri, Turistleri ve yörede yaşayan vatandaşları adeta canından bezdirdi. 

Son günlerde sıklıkla meydana gelen elektrik kesintileri özellikle Uzungöl´de turizm işletmeciliği yapan esnafı mağdur ederken, zaman zaman günler ve saatler süren kesintiler yüzünden, telefon, internet altyapısının çalışmadığı için yörede kalan turistlerin de büyük tepkisine neden oluyor.

/resimler/2015-11/19/2010460680711.jpg?SESİMİZİ KİMSE DUYMUYOR?

Yıllardır süren elektrik kesintileri yüzünden Uzungöl´de faaliyet gösteren işletmelerin büyük mağduriyet yaşadıklarını söyleyen Uzungöl Turizmini yaşatma derneği başkanı Mustafa Akyüz, Elektrik kesintilerine tepki göstererek, problemi ilgili kuruma, valiliğe ve milletvekillerine kadar anlatmamıza rağmen kesintiler hala devam ediyor.  Uzungöl esnafı Elektrik kesintilerinden maddi ve manevi yönden zarara uğruyor. Yıllardır bu mağduriyetimizin giderilmesi için çalmadık kapı bırakmadık. ?Artık yeter.? Kimsenin ilgilendiği yok, başka kimle biz görüşebiliriz, sesimizi nasıl duyurabiliriz,?dedi./resimler/2015-11/19/2011205681367.jpg?ELEKTRİK KESİNTİLERİ UZUNGÖL´ÜN ÖLÜM FERMANIDIR?

Elektrik kesintilerinin Uzungöl gibi turizm merkezine yakışmadığını belirten Uzungöl A.Ş yönetim kurulu başkanı İdris Akyüz,? TEDAŞ´ın özelleşmesiyle birlikte her gün defalarca elektrik kesintisi yaşadıklarını bu kesintilerin bazen saatler sürmesine işletmecileri, turistleri ve yörede yaşayan vatandaşları isyan noktasına getirdiğini vurgulayan Akyüz,? Elektrik kesintilerinin, Uzungöl´ün ölüm fermanı olduğunu, ülkemizin en önemli turizm merkezinde resmen rezil oluyoruz. Buradan, Trabzon Valisine, Enerji Bakanına ve Trabzon Milletvekillerine seslenerek, sorunun çözümü için göreve çağırıyorum,?ifadesini kullandı..

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir