Uzungöl´de Bir Genç Acısı Daha

Uzungöl´de Bir Genç Acısı Daha

Çaykara Belediyesi Başkatibi Mehmet Aygün´ün Eşi Azize Aygün Hastanedeki Yaşam Savaşını Kaybetti.

Uzungöl Bir Genç Acısı daha yaşıyor.2015 Yılı Sonbaharından başlayıp 2016 Yılında devam eden Genç Ölümlerine bir yenisi daha eklendi.Ve Uzungöl´de bir kere daha göz yaşları sel oldu.

Uzungöl Merkez Hocalı Mahallesinden Merhum Mustafa Aygün(Çavuş)´un kızı,Öğretmen Murat ve Cengiz Aygün´ün Ablaları Çaykara Belediyesi Başkatibi ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Aygün´ün eşi olan Azize Aygün´ün beklenmeyen ölümü tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

9 gün önce Uzungöl´de evinde baygın bulunan ve Trabzon´da hastaneye kaldırılan Azize Yengeyoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Yaklaşık 9 gün Yaşam savaşı veren Azize Yenge ne yazık ki bu sabah yaşam savaşını kayb etti.Hem ailesini hem de Tüm Uzungöl´ü ağlattı.

Azize Aygün 03 Mayıs 2016 Salı Günü İkindi namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Monoyır Mezarlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan zamansız ayrılışı ile tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğan Azize Yengemize Allah´tan Rahmet Başta Eşi,Çocukları ve kederli ailesi olmak üzere Tüm Uzungöl Halkına Baş Sağölığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

0 50503725713-Mehmet Aygün

0 5422842291   Zeki Aygün-Mehmet Aygün´ün Kardeşi

0533 3665582-Mustafa Aygün

AİLE EĞİTİMİ VE AZİZE AYGÜN

Her zaman söyleriz Aile Eğitimi hayatımızdaki en önemli kavramlardan bir tanesidir.Ve de bizlerin çocuğumuza bırakabileceğimiz en önemli kavram iyi bir aile eğitimidir.

Azize Yenge Kısacık ömründe bunun en güzel örneklerini insanlara yaşatarak ayrıldı aramızdan.Her şeyden önce almış olduğu mükemmel aile terbiyesi ile her ortamda takdir edilen bir insan oldu Azize Yenge.Nerde konuşmasıo gerektiğini,nerde susması gerektiğini kısacası nerede ne yapılması gerektiğini bilerek ve herkes tarafından da örnek gösterilerek yaşadı o kısacık ömrünü.

Mükemmel bir komşu olarak yaşadı.Komşularının,arkadaşlarının her zaman yanında olmaya çalıştı.Paylaşmayı ve de yardımlaşmayı çok iyi bilen bir insan olarak tanındı toplumda.

Mükemmel bir vanne olarak çocuklarına vermiş olduğu aile terbiyesi ile Tüm Uzungöl tarafından her zaman takdir edildi Azize Yenge.

Ve de sanırız en önemli kavramlardan bir tanesi Bizler Azize Yenge´yi İnanan  ve İnandığını yaşayan mükemmel bir Müslüman olarak tanıdık.Eşi Sevgili Muhammet Kardeşimiz ile birlikte İslam Dinini bir yaşam şekli haline getirmeye ve İslam dinini her yönü ile yaşamaya çalışan çiftler olarak tanıdık her zaman.Vu bu gün İkindi Namazına müteakip Cenaze namazı için saf tuttuğumuzda İmamın "Merhumenin Mü´min ve Muvahhit bir insan olarak Yaşamını Tamamladığına Şahit Misiniz?" sorusuna Tüm Uzungöl´ün Gönül rahatlığı ile ve yürekten gelen bir ses ile ŞAHİDİZ diye haykıracağını çok iyi biliyorum.

Bu anlamda Merhum Çavuş Amcamıza ve Eşi Emine Ablama da topluma böylesine örnek ve güzel ahlaklı insanlar yetiştirdikleri için bir kere daha hem teşekkür etmek hem de rahmet dileklerimizi iletmek isteriz.

Evet bu gün son yolculuk xzamanı Azize Yenge İçin.Hani ne demiştik.İnsan oğlu bu fani dünyadan göçüp giderken ardından hoş bir seda buırakabiliyor ise bu dünyada ondan daha mutlu bir insan olamaz diye.Ve de Azize Yenge o Hoş Seda´yı fazlası ile Uzungöl´ün yüreğinde bırakarak ve de Tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğarak ayrılıyor aramızdan.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Genç Acısı Daha
sait sezgin
3.05.2016 13:10:11
cenet mekan yegenimize yüce allahdan sosnuz rahmetler kederli ailesinede sosnuz sabirlar dilerim mekani cenetdir insaallah bizler araziyiz yüce allahda razidir insaallah sevgilerimle

İlginizi Çekebilir