Uzungöl´de Ayhan Güler´ine Kavuştu

Uzungöl´de Ayhan Güler´ine Kavuştu

Uzungöl´ün Genç İş Adamlarından Ayhan İnan ile İlçemiz Demirkapı Mahallesinden Dünyalar Güzeli Kızımız Güler Yüce Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Muhteşem Dillere Destan bir düğün töreni ile bir ömür boyu Birlikteliğe ?EVET? dediler.

Uzungöl´ün Genç İş Adamlarından Ayhan İnan ile İlçemiz Demirkapı Mahallesinden  Dünyalar Güzeli Kızımız Güler Yüce  Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Muhteşem Dillere Destan bir düğün töreni ile bir ömür boyu Birlikteliğe ?EVET? dediler./resimler/2018-10/15/1308444278063.jpg13 Ekim  2018 Cumartesi Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Düğün Töreninde tabiri caiz ise adeta sezon Finali yaşandı.

MİSAFİRLER SALONA SIĞMADI

Hem Demirkapı Mahallemizden hem Uzungöl´den hem Trabzon´dan hem de çevre İl Ve İlçelerden gelen yüzlerce davetlinin iştirak ettikleri düğün töreninde adeta insan seli yaşandı.

Düğün başlamadan önce insan yoğunluğu sebebi ile salona yüzlerce sandalye takviyesi yapılmasına rağmen yine de bir çok davetli yer bulamadığı için düğünü ayakta takip ertmek durumunda kaldılar.

/resimler/2018-10/15/1309378497973.jpgGelin ve Damadın arkadaşlarının da çok yoğun bir ilgi gösterdikleri düğün töreninde salonda bırakın oturmayı ayakta dahi yer bulabilmek nerede ise imkansız bir hale geldi.

Özellikle Demirkapı Mahallesinden olan Gelin Tarafının Aile ve Yakınlarının düğüne göstermiş oldukları yoğun katılım düğün esnasında gözlerden kaçmadı

MUHTEŞEM GİRİŞ DANSI

Genç Çiftlerimizin Muhteşem Giriş Dansı ile başlayan Düğün Töreninde davetlilerin de gelin ve damadın bu tatlı heyecanlarını sahnede paylaşmaları ile muhteşem bir giriş bölümü ile genç çiftlerimizin düğün töreni başladı.

Gelin ve Damadın Düğün Boytunca Misafirleri ile yakından ilgilenmeleri gözlerden kaçmazken bu durum davetliler tarafından çok büyük bir alkış aldı.

RESMİ NİKAH TÖRENİ

Genç Çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.Resmi Nikah Töreninde Genç Çiftlerin Nikah Şahitlikleri ise İsmail İnan,Sinan Şahin ve Süleyman Yüce tarafından yapıldı./resimler/2018-10/15/1310433882230.jpgNikah Kıyma Merasiminde genç Çiftlere tavsiyelerde bulunan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Evlilik Müessesesinin farklı ve özel bir kavram olduğunu Aileni,n temelini oluşturan bu müessesenin mutlaka sağlam bir zemin üzerinde kurulması gerektiğini ifade etti.

Gençlerimizin bir Ömür Boyu iyi günde,kötü günde hastalıkta ve sağlıkta mutlaka birbirlerine destek olmaları gerektiğini anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Evlilikte 4S (Sevgi,Saygı,Sadakat,Sabır) kavramlarının evliliğin temel kuıralları olduklarını bu kurallara uyulduğu sürece evlilik hayatı boyunca hiçbir zaman hiçbir sorun ile karşılaşılmayacağını sözlerine ekledi.

Resmi İmzaların atılmasının ardından Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra evlilik Cüzdanını Yuvanın Temel Yapı Taşı Gelin Kızımız Güler İnan´a takdim etti.

MİSAFİRLERDEN MUHTEŞEM OYUN HAVALARI

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenine katılan Misafirler düğün boyunca çeşitli oyun havaları ile muhteşem bir akşam yaşarken özellikle Demirkapı Mahallemizden Düğün Törenine katılan misafirlerin oynadıkları Can Demirağa ve Haldızen Sallaması muhteşem görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu./resimler/2018-10/15/1311447875359.jpgDavetlilerin ayakta alkışlar eşliğinde izledikleri bu muhteşem oyunlar Düğüne katılan davetlileri adeta mest etti.

NURETTİN KAHVECİ  YİNE BÜYÜLEDİ

Karadeniz Müziğinin en önemli İsimlerinden Sanatçı Nurettin Kahveci genç Çiftlerimizin Düğün Töreni için Özel olarak Bursa´dan geldi.

Her zaman olduğu gibi Muhteşem bir sahne performansı ile sevenlerini bir kere daha kendisine hayran bırakan Sanatçı Nurettin Kahveci  çaldığı ve oynadığı birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince oynamalarını sağladı./resimler/2018-10/15/1312443189122.jpgÖzellikle Eski Topraklar diye tabir edilen 50 Yaşın Üstündeki Eski Horoncuların coştukları ve de sahnede muhteşem bir oyun sergiledikleri düğün töreninde Yaşlı Grubun oynadığı bu muhteşem oyun davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

EROL SALİH BÜYÜLEDİ

Uzungöl Düğünlerinin Baş Mimarlarından Erol Akyüz ve Kemençe Sanatçısı Salih Bağdatlı  Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde bir defa daha sahne aldılar.

Her zaman olduğu gibi Muhteşem Sahne performansı ile davetlileri  coşturmayı başaran Erol Akyüz ve  Salih Bağdatlı  ikilisinin bu muhteşem performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Yaş Pasta Kesim Töreni ve Takı Töreni iler devam etti. Özellikle Takı Töreninde Düğüne katılan Davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem Genç Çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmuş oldular hem de Genç Çiftlerimizi sahnede Tebrik Etmenin mutluluğunu yaşamış oldular./resimler/2018-10/15/1313441627741.jpgDüğünün son bölümünde ise Fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.Her iki ailenin de çok kalabalık ailelerden oluşması ve de dost ve akrabalarının çok olması sebebi ile Resim Çekme Töreni yaklaşık 1 saat kadar sürdü.

Düğünün sonunda ise Sezgin Otel Bahçesinde gerçekleştirilen Muhteşem Havai Fişek Gösterisi ile Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri tamamlanmış oldu.

4 SAATLİK MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN

Genç Çiftlerimiz Sevgili Güler & Ayhan İnan Çiftinin Düğün Töreni Yaklaşık 4 saat sürerken gecenin ilerleyen saatlerine rağmen salonun hala tıklım tıklım dolu olduğu ve misafirlerin gecenin geç saatlerine rağmen salondan ayrılmadıkları ve muhteşem düğün törenine kendilerini kaptırdıkları gözlerden kaçmadı.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Güler  & Ayhan İnan   Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Ayhan Güler Kavuştu

İlginizi Çekebilir