Uzungöl Doğa Sporları, Uzungöl'de Yorgunluk Attı

Uzungöl Doğa Sporları, Uzungöl

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Uzungöl’de gerçekleştirmiş olduğu organizasyon ile yorgunluk attı.

2010 Yılında Kurulan ve 12 senedir hem Karadeniz Bölgesinin hem de Ülkemizin Doğal güzelliklerini insanlara tanıtmak amacı ile her hafta farklı bir yerde etkinlik ve organizasyon gerçekleştiren Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği 2022 yılı mart ayının ilk etkinliğini Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de gerçekleştirdi.

5 Mart 2022 Cumartesi Günü Uzungöl’e giden Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulubü Üyeleri Uzungöl’de Glazomat Bölgesine bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.Akşam saatlerinde konaklayacakları otele gelen Dernek Yönetim Kurulu üyelerine İnan Kardeşler Dursun Ali İnan otelinde Uzungöl’ün genç Turizmcisi Mehmet İnan ev sahipliği yaptı.

Kulüp üyeleri için canlı müzik organizasyonu gerçekleştirildi.Kulüp üyeleri Sanatçı Erol Akyüz ve Sanatçı Mehmet İnan’ın okudukları birbirinden güzel türküler eşliğinde saatlerce eğlenirken zaman zaman da mikrofonu ellerine alarak sahnede yeteneklerini sergilediler.

Yorgun geçen bir günün ardından otellerinde dinlenmeye çekilen Dernek üyeleri 6 Mart Pazar sabahı erken saatlerde gerçekleştirdikleri sabah kahvaltısının ardından Uzungöl ile Demirkapı Mahallesi arasında bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.Dernek üyeleri Gün boyu devam eden doğa yürüyüşünün ardından akşam saatlerinde Trabzon’a döndüler.

BAŞKAN MUTLU UZUNGÖL YILIN ON İKİ AYI BİR TURİZM CENNETİ

Etkinlik ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Dernek Başkanı Aydın Mutlu her Pazar günü farklı bir doğa güzelliğini insanlara anlatmaya çalıştıklarını bu şekilde doğa sevgisi konusunda insanlara farklı alternatifler sunma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Uzungöl´ün bir turizm cenneti olduğunu ve de doğal güzelliği ile herkesi kendisine hayran bıraktığın ı ifade eden Dernek Başkanı Aydın Mutlu kendilerinin de Uzungöl´de farklı etkinlikler gerçekleştirerek Uzungöl´ün bir başka bilinmeyen yönünü insanlara anlatmaya çalıştıklarını ve de doğa tutkusunun Uzungöl´de bir başka yaşandığını ifade etti. 

Uzungöl´de kış sporlarının aktifleştirilmesi gerektiğini ifade eden Dernek Başkanı Aydın Mutlu özellikle kış mevsiminde Uzungöl´ün yalnızlığa itildiğini oysa Uzungöl´ün kış mevsiminde en az yaz mevsimi kadar güzel ve cazibe merkezi olduğunu ve de dernek yönetimi olarak düzenledikleri çeşitli  etkinlik ve organizasyonlar ile Uzungöl´de kış sporlarını aktifleştirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

UZUNGÖL DOĞA SPORLARI

Kurucu Başkan Aydın Mutlu Başkanlığında 2010 Yılında Kurulan Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği 11 senedir gerçekleştirdiği çeşitli etkinlik ve organizasyonlar ile Ülkemizin Doğal güzelliklerini,tarihi ve turistik değerlerini hem ülkemizde yaşayan insanlara hem de tüm dünyaya tanıtmaya çalışıyor.

Dernek kurulurken 2010 yılında Uzungöl ve çevresinin Doğal güzelliklerini insanlara tanıtmak amacı ile kurulan Uzungöl Doğa Sporları Aderenalin Kulüübü Derneği giderek büyüdü.Önce Trabzon ilinin en önemli Doğa Derneği olmayı başaran Dernek daha sonra Karadeniz Bölgesinde bulunan Doğal güzellikleri insanlara tanıtmaya başladı.

Daha sonra Ulusal düzeyde bir kimliğe bürünen Uzungöl Doğa Sporları Aderenalin Kulübü Derneği günümüzde Ulusal düzeyde gerçekleştirilen etkinlik ve organizasyonun en ön saflarında Karadeniz Turizminin bayrağını taşımayı başarıyor.

Dernek üyeleri ile birlikte her Pazar günü Ülkemizin farklı bir doğa harikası bölgesine gezi ve yürüyüş organizasyonu gerçekleştiren Dernek Üyeleri gerçekleştirdikleri çeşitli Doğa Yürüyüşleri ve kurdukları çadırlar ile gerçekleştirdikleri konaklama organizasyonları ile Ülkemizin Doğal güzelliklerini insanlara anlatmaya çalışıyor.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Sporları ' Yorgunluk

İlginizi Çekebilir