Uzungöl Teleferik İçin İlk Adım!

Uzungöl Teleferik İçin İlk Adım!

Ülkemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl´de kış turizmini canlandırmak için teleferik yapımı ile ilgili çalışmalar Çaykara Belediyesi tarafından başlatıldı.

Ülkemizin ve bölgemizin en önemli turizm merkezlerinden Uzungöl´de turizmin yaygınlaştırılması için yılan hikayesine dönen Teleferik yapımı için Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından bir süre önce başlatılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. 

Özellikle Uzungöl´de kış turizmini canlandırmak için en nemli ahenk taşı olan Teleferik ve Sosyal donatı alanları için Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından büyük bir titizlikle takip edilen Uzungöl Teleferik ve Teras Projesi için girişimler başladı. 

Uzungöl Teleferik Tesisine Ait Tüm Avan Çizimlerin, Özel Teknik Şartnamelerin ve mali Fizibilitenin Hazırlanması, İhaleye Esas Yaklaşık Maliyetin Hesaplanması Ve İşin İhale Edilmesi Aşamasında Teknik Danışmanlık Hizmeti " Danışmanlık alım işi ihalesi 17.07.2018 tarihinde yapılmış olup söz konusu işe ilişkin sözleşme 06.08.2018 tarihinde imzalanmış çalışmalara ilişkin iş programı yapılmıştır. Proje çalışmaları ve ihale dokümanlarının hazırlanmasının hemen akabinde 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre İhale yolu ile yapımı başlatılması öngörülmektedir./resimler/2018-8/8/2251002805768.jpgwww.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Teleferik İçin Adım

İlginizi Çekebilir