Uzungöl Su Tesisine Mühür Vuruldu!

Uzungöl Su Tesisine Mühür Vuruldu!

Çaykara Taşkıran Mahallesinde üretim yapan bölgemizin en büyük su üretim tesisi Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ tarafından kapatıldı.

 

Trabzon Çaykara İlçesi Taşkıran Beldesinde 2009 yılında büyük umutlarla faaliyete geçen ve iyi yönetilememesi sonucu zaman zaman üretime aralıklarla devam ederek, bir süre sonra kapanan, bölgemizin en büyük su fabrikası tekrar kapatıldı. 

Fabrika´nın kurulduğu günden beri  farklı yönetim kurulu tarafından yönetilen,aynı zamanda bu süreçte farklı işletmeciler tarafından çalıştırılan fabrikanın iyi yönetilememesi sonucu, Bankalara ve birçok kişilere ödemelerin zamanında yapılamaması, borç yükünün katlanarak devam etmesi ile alacaklılar tarafından çalıştırılamaz pozisyona düşürülmüştü.  

Taşkıran Beldesinde Su Fabrikası kurulduğunda, yöre insanı tarafından büyük sevinçle karşılanmış, istihdam konusunda umut olmuştu. Ne yazık ki kısa süren umutlar, umutsuzluğa dönüşerek birçok çalışanla birlikte, bugün Trabzon Büyükşehir Belediyesi mali sorumlulukları yerine getirmediği gerekçesiyle kapısına mühür vurularak faaliyetine son verildi.



İlginizi Çekebilir