Uzungöl Seyir Terası İhalesi Yapıldı

Uzungöl Seyir Terası İhalesi Yapıldı

Uzungöl Yaylaönü Yolu Üzerinde Gerçekleştirilecek Olan seyir Terası İhalesi Yapıldı

UZUNGÖL SEYİR TERASI İHALESİ YAPILDI

Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de yapılacak olan Seyir Terası İçin ihale 22.06.2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Önümüzdeki günlerde yer tesliminin yapılacağı ve de yapımına hemen başlanacak olan Seyir Terasının 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor./resimler/2017-6/23/1042184201937.jpgDoğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Trabzon Şube Müdürlüğü Faaliyet Alanı içerisinde bulunan Uzungöl Tabiat Parkı içerisinde yer alacak olan Seyir Terası Uzungöl-Şekersu Köyü Yaylaönü yolu üzerinde yer alacak.

GÖLE HAKİM ALANDA KURULUYOR

Uzungöl´e gelen Turistlerin en fazla ilgi gösterdikleri ve de araçları ile bu bölgeye çıkıp fotoğraf çektirdikleri ve de görsel olarak Uzungöl´ün en güzel yerlerinden bir tanesinde kurulacak olan Seyir Terası ile artık Uzungöl´e gelen misafirler sadece resim çekmeyecekler aynı zamanda hem dinlenecekler hem de Uzungöl´ün izlenmesine doyum olmayan muhteşem güzelliğine kuş bakışı tanıklık edecekleri göle hakim bir alanda kurulacak olan Seyir Terası daha şimdiden Uzungöl Dostlarını heyecanlandırıyor.

SEYİR TERASI NASIL OLACAK?

İki adet Çelik Kontrüksiyon üzeri ahşap kaplama olarak tasarlanan Seyir Terası tamamen yöreye uygun olarak yapılacak ve de doğa ile uyumuna özellikle özen gösterilecek.

Uzungöl´de gerçekleştirilen her yatırımda olduğu gibi yine İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun öncülüğünde Trabzon İl Koordinasyon Kurulunda Gündeme taşınan Milli Parklar Seyir Terası için Uzungöl´de iki farklı yer belirlendi..

Seyir Terasının gerçekleştirileceği iki ayrı nokta Trabzon Milli Parklar Bölge ve Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından belirlendi.

BAŞKAN TOK-TURİZM KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ

Karadeniz Bölgesinin ve de Ülkemizin en önemli Turizm Merkezlerinden bir tanesi olan Uzungöl´de gerçekleştirilecek olan Seyir Teraslarının Uzungöl Turizmine çok önemli katkılarının olacağını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Seyir Teraslarının Uzungöl´ün mevcut Turizm Potansiyeline farklı bir güzellik kazandıracağını ifade etti.

İlçemizde ve Bölgemizde gerçekleştirilen her yatırım ve çalışmada İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun çok önemli katkılarının olduğunu ve de bu katkılarından dolayı Çaykara Halkı adına kendilerine minnet duygularımızı ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Sayın Bakanımızın Karadenizin En Önemli Turizm Merkezi olan Uzungöl´e farklı bir önem ve değer verdiklerini bu yüzden de buradaki çalışmaları da her çalışmalarında olduğu gibi titizlikle tajkip ettiklerini sözlerine ekledi.

Uzungöl´e gelen misafirlerin büyük bir bölümünün resim çekmek için Uzungöl Yaylaönü yoluna akın ettiğini ve de bu bölgede resim çektiklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Trabzon Milli Parklar İl Ve Şube Müdürlükleri ile birlikte yaptıkları inceleme ve planlamalar sonucunda Seyir Teraslarını yapma adına ihaleyi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Katkılarından dolayı Trabzon Milli Parklar İl Müdürlüğüne teşekkür eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok 2017 yılı içerisinde Seyir Teraslarının tamamlanacağını ve de Uzungöl´e yeni bir Turizm Aktivitesi  kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir