Uzungöl Ortaokulu Şehidini Ziyaret Etti

Uzungöl Ortaokulu Şehidini Ziyaret Etti

TEOG Sınavlarına Hazırlanan Uzungöl Ortaokulu Öğrencileri Şehit Ahmet ÇAMUR´un mezarını ve ailesini ziyaret etti.

Çaykara Şehidini ziyaret etmeye devam ediyor.Her Gün binlerrce insan akın akın şehit ziyareti için Soğanlı Köyüne akın ediyor.TEOG sınavlarına hazırlanan Uzungöl Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencileri de Şehidimizin mezarını ziyaret ederek fatiha okudu hem de Şehidin Ailesini ziyaret ederek baş sağlığı dileklerini iletti.

Uzungöl Kur´an Kursundan Hafız Öğrenciler ile birlikte gerçekleşen ziyarette hafızlar tarafından mezarda Kur´an-ı Kerim okundu ve Şehidimiz için dualar yapıldı.

Daha sonra Şehidimizin Kardeşleri ve ailesi ziyaret edilerek baş sağlığı dilekleri iletildi. Öğrencilerin ziyareti ve acılarını paylaşmaları için Öğrencilere teşekkür eden Şehidin Hakim Eşi Gökçen ÇAMUR öğrencilere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi. Bir zamanlar kendisinin de öğrenciler gibi bu sıralarda okuduğunu anımsatan Gökçen Çamur öğrencilerden kendilerine bir hedef belirlemelerini ve bu hedeflerine ulaşmak için ömür boyu çalışmalarını ifade etti.

Kendisinin şu anda Ankara´da Yargıtay´da Yüksek Hakim olduğunu ancak buna rağmen hala çok çalışarak kendisini geliştirmeye çalıştığını ifade eden Hakim Gökçen Çamur öğrencilerden boş zamanlarında bolca kitap okumalarını istedi.

Ağustos Ayında Öğrencilerin Kurs yapmaları ve TEOG sınavlarına haszırlanmalarının kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Şehidimizin Eşi Gökçen Çamur Ankara´dan Çaykara İlçemizin Eğitimdeki başarısını gururla takip ettiklerini ifade etti.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir