Uzungöl Muhtarlığı El Değiştirdi!

Uzungöl Muhtarlığı El Değiştirdi!

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Dolayısı İle Eren İnan Muhtarlık Koltuğuna Oturdu.

Uzungöl Muhtarlığı el değiştirdi. 23 Nisan nUlusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Uzungöl Ortaokulu Bahçesinde gerçekleştirilen Törenin ardından Okul tarafından seçilen 5.Sınıf Öğrencisi Eren İnan ile Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan birlikte Muhtarlık makamına geçtiler.

Burada Muhtarlık koltuğuna oturan Eren İnan Muhtarlık koltuğuna oturur oturmaz isteklerini sıralamaya başladı.

Öğretmenlerinin sürekli olarak yer değiştiklerini konut sorunu yüzünden Uzungöl´de kalmak istemediklerini ve de bu yüzden Eğitim anlamında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Eren Muhtar Uzungöl Muhtarından öğretmenleri için konut talebinde bulundu.

Uzungöl Ortaokulunun Çevre İhata duvarı sıkıntısından da söz eden çiçeği burnunda Muhtar okulun bir tarafının yol bir tarafının göl olduğunu bu yüzden arkadaşlarının güvenli bir ortamda oyun oynayamadıklarını ifade etti.Okulun Çevresinin İhata Duvarı ile kapatılması talebinde bulundu.

/resimler/2016-4/23/1643130039860.jpgOkulun bahçesinde öğrencilerin rahatlıkla su içebilecekleri musluklara ihtiyaç duyduklarını ve muhtarlık tarafından bu suluklkarın yapılarak öğrencilerin hizmetine sunulması talebinde bulundu.

Öğrenci Temsilcisini büyük bir dikkat ile izleyen ve talepleri tek tek not eden Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan bu taleplerin takipçisi olacağını ve sonucunda da mutlaka hem Okul İdaresine hem de öğrencilere bilgi vereceğinin sözünü verdi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir