Uzungöl Mehmet Özen´e Ağlıyor

Uzungöl Mehmet Özen´e Ağlıyor

Uzungöl´lü İş Adamlarından Mehmet Özen Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti,

Uzungöl Mehmet Özen´e Ağlıyor.Uzun Seneler Çaykara İlçemizde Esnaf olarak Hizmet veren ve Çaykara İlçemizde hem esnaflığı hem de örnek insan oluşu ile herkes tarafından çok sevilen Mehmet Özen Yakalandığı Hastalıktan ne yazık ki kurtulamayarak hastanede hayatını kaybetti.

Kalbinden rahatsız olan ve bir süredir tedavi görmekte olan Sevgili Mehmet Özen Abimiz ne yazık ki  yakalandığı bu hastalıktan kurtulamayarak ve Çaykara İlçemizi göz yaşlarına boğarak ayrılıverdi aramızdan.

Örnek Bir İnsan ve mükemmel bir Esnaf olarak Çaykara İlçemizde Herkesin yüreğinde taht kuran Sevgili Mehmet Abi´nin aramızdan zamansız ayrılması Tüm Çaykara Halkımızı Göz yaşlarına boğdu.

Sevgili Mehmet Özen Abimiz 14 Ekim 2018 Pazar Günü Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Uzungöl Alçakköprü Mahallesinde kılınacak olan cenaze Namazının ardından aynı yerde bulunan Aile Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak 

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan çok zamansız ve Genç Yaşta ayrılan Merhum Mehmet Özen Abimize Allah´tan Rahmet başta kederli ailesi olmak üzere tüm Çaykara Halkımıza Baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

www.caykaragundem.com

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Mehmet Özen Ağlıyor

İlginizi Çekebilir