Uzungöl İçin Final Zamanı

Uzungöl İçin Final Zamanı

İlçemiz Koldere Mahallesinden Kadir Babuç Vefat Etti

Uzungöl Geleneksel Ramazan Ayı Futbol Turnuvasında bu akşam Final Heyecanı yaşanıyor.Kayı Boyu Spor ile Şerah Gücü 2018 Yılı Uzungöl Turnuvası Şampiyonluk Maçı için bu akşam saat 23.00´da sahaya çıkacaklar./resimler/2018-6/11/1026033749984.jpgTurnuvanın Güçlü Ekiplerinden Şerah Gücü Spor Bu Akşam da Kazanarak Şampiyonluk Kupasına Uzanmak İstiyor

Her Sene Ramazan Ayında Uzungöl Gençlerinin kendi aralarında düzenledikleri ve de Uzungöl´lü Genç İş Adamı Şakir Karaca tarafından her sene Organize edilen Geleneksel Ramazan Ayı  Halı Saha Futbol Turnuvasında 2018 Yılı Heyecanı artık sona eriyor./resimler/2018-6/11/1027299890762.jpgTurnuvada Oynadığı Tüm Maçları Kazanan Kayı Boyu Spor Bu Akşam Da Kazanarak Şampiyon Olmak İstiyor

ŞERAH GÜCÜ-KAYI BOYU SPOR

2018 Yılında 6 Takımın katılımı ile gerçekleşen Turnuvada bu akşam Kayı Boyu Spor İle Şerah Gücü arasındaki Final heyecanı yaşanacak.

İki Takım Grup aşamasında da karşı karşıya gelmiş ve de o karşılaşma 8-5 Kayı Boyu Spor´un üstünlüğü ile sona ermişti.

Şerah Gücü Spor bu akşamki Final müsabakasını kazanarak hem Grup Karşılaşmasının rovanşını almak isteyecek hem de Şampiyonluk Kupasına uzanmak isteyecek.

Grup aşaması ve Yarı Finalde oynadığı 6 karşılaşmayı da kazanan Kayı Boyu Spor ise Kazanma Geleneğini bu akşam da sürdürerek Şampiyonluk Kupasına uzanmak istiyor.

Hakem Fatih İlhan´ın Yöneteceği Bu heyecan dolu karşılaşma bu akşam saat 23.00´da başlayacak.

UZUNGÖL´DE KUPA VE İFTAR

Bu akşam oynanacak olan Final Müsabakasının ardından ise Uzungöl´de İftar Organizasyonu ve de Kupa Töreni gerçekleştirilecek.

Organizasyon Komitesi tarafından tertip edilecek olan İftar Gecesinde Tüm Uzungöl Gençliği bir araya gelecek.

Neşe ve Ramazan Coşkusu şeklinde geçecek olan İftar Organizasyonun ardından ise Şampiyonluk Kupası Takdimi gerçekleştirilecek.

www.caykaragundem.com

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl İçin Final Zamanı

İlginizi Çekebilir