Uzungöl Halkını Suçlu İlan Ettiler

Uzungöl Halkını Suçlu İlan Ettiler

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, "Uzungöl halkını suçlu ilan etiler," dedi

CHP Trabzon 35.dönem 1. il danışma toplantısı yapıldı. İl danışma toplantısına CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol ve parti meclisi üyesi Gürsel Erol, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, CHP Trabzon parti teşkilatları ile çok sayıda partili ve davetli katıldı. Program öncesinde terör operasyonlarında şehit düşen polis ve askerler ile ülkede bombalı saldırılarında hayatlarını kaybedenler ve yaşamlarını yitiren CHP´li milletvekilleri anıldı.

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, ?Biz 7 Haziran öncesinde başlattığımız parti içi demokrasi ve mücadelesi Türkiye´nin her tarafında ciddi izler bırakacak. Buranın Trabzon´un Büyükşehir belediye başkanı var geçenlerde geldiğimiz su konusunu gündem getirdik. Ben yokken arkamdan konuştu. Gereken cevaplar verildi.

Burada bir takım oyununun nasıl oynaması gerektiğini tüm seçmenlere detayına kadar bu olayla birlikte gördüler. O belediye başkanının açıklamasını nasıl gerçek dışı olduğunu nasıl yalan söylediğini herkes gördü. Ona yalancı pehlivan diyoruz. Ben ona buradan diyorum hani söylüyorsun ya çıkıyorsun arkamdan kükrüyorsun ya nerede istiyorsan ister yandaş televizyon kanalında ister kentin meydanında ister Avni Aker´de ister AKP İl Başkanlığı´nda gel şu şehrin sorunlarını konuşalım. Bence 4 milletvekilin var ya onları da al bonus olarak bakanını da ekle hadi yüreğin yetiyorsa hodri meydan. .Nasıl bir şehir ortaya koyduğunu anlatayım. Uzungöl´de 850 kişiyi ceza mahkemelerin önüne topladın. İnsanlar şaşırdılar. Kendisine yapmış olduğu evden dolayı kaçak imardan yargılanıyor. Sadece Uzungöl´de değil bu. Mahalle kılıfına uydurulan bu dramlar var. Arkadaşlar AKP´nin çok iyi bildiği şey var.

Uzungöl gibi çok kıymetli parkalr dünyada da vardır. Böyle yerler imar planlaması yapılırken doğal güzellikler göz önünde bulundurularak planlanır. Antalya´da Belek diye bir yer vardı özel bir imar planlaması yapılmıştır oraya. Oranın kendi yapısı göz önünde bulundurularak yapılmıştır. Coğrafi tarihi kültürel yapılara bakılmıştı. Onlar Konya ovasında imar planını alıp Uzungöl´e uygulamaya başlarsa figan feryat gök yüzüne çıkar. Yüzde40´ını bedelsiz alırsanız Uzungöl´lü yü ceza evine gönderirsiniz. Bu 90 yıllık birikimleri satıp paylaşma konusunda bunların üzerinde kimse yok. Vakfıkebir´de Organize Sanayi adında ineklerin otladığı yeri konuşalım. Şu şehrin ulaşımını konuşalım. Sürmene´de çöp sualarını Yomra´da nasıl kanuna aykırı şekilde rögarlara gelsin konuşalım.

İstersen gel Uzungöl nasıl beton yığınına çevrildi onu konuşalım Gel Yomra´da imar yolsuzluklarını konuşalım. Atasu´ya atılan evsel atıkları mı konuşalım. Yüreği yetiyorsa bunları konuşalım. Dilediğin konuyu seç Trabzon hayrına ne yapmak istiyorsan gel konuşalım. Var mı yüreğin varsa gel konuşalım?.


İlginizi Çekebilir