Uzungöl Fatma Anne´ye Ağlıyor

Uzungöl Fatma Anne´ye Ağlıyor

Uzungöl´de Dün Vefat Eden Fatma Kaya Göz Yaşları ve Dualar İle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Uzungöl Fatma Anne´ye ağlıyor.Yaklaşık 100 Yaşında vefat eden asırlık çınar Fatma Kaya bu gün Uzungöl´de göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çamlık Mahallemizin Sevilen İsimlerinden İsmet Kaya Abimizin Annesi,Uzungöllü İş adamı Ahmet Çiçek ile Çamlık Mahallemizden İmam Laklaplı Ahmet Zorlu´nun Kayınvalideleri olan Fatma Anne aynı zamanda onlarca torun sahibiydi.Örneğin İsmet Kaya Abimizin Oğlu Yılmaz,Sevgili Ahmet Çiçek Dayımızın Oğulları Sevgili Recep,Fikret ve Uğur Çiçek yine Sevgili Ahmet Abi´nin Oğulları Battal ve Mustafa Zorlu o Torunlarından sadece bir kaçı idi Sevgili Fatma Annemizin.

/resimler/2016-5/23/2021267814535.jpgUzun süredir yatalak hasta olan Fatma Anne hayata daha fazla tutunamamış ve de tedavi gördüğü hastanede dün itibarı ile hayata gözlerini yummuştu.

Bu gün ise Uzungöl´de son yolculuğuna uğurlandı Fatma Anne.Cenaze Töreni Uzungö l Merkez Camiinde Öğle Namazına müteakip kılındı Fatma Annenin.CHP Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Yazıcı,Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ile Trabzon,Çaykara ve Uzungöl´den gelen yüzlerce kişi uğurladı Fatma Anne´yi Son Yolculuğuna.

Kılınan cenaze namazının ardından ise Çamlık Mahallemizde bulunan Aile Kabristanlığında defnedildi Fatma Anne./resimler/2016-5/23/2021550783619.jpgÇaykara Gündem Ailesi Olarak Tertemiz ve pırıl pırıl yüreği ile tüm Uzungöl´ün yüreğinde kocaman bir taht kuran Merhum Fatma Annemize Allah´tan Rahmet Başta Kederli Aile Efratı olmak üzere Tüm Uzungöl Halkımıza Baş Sağlığı Dileklerimizi iletiyoruz.

YEĞENLERDEN  İKİ NOT

Elbette ki çok şey yazılabilir Sevgili Fatma Anne için.Ancak bu gün onların en acılı günleri.Ve de bizler onların bu acılı günlerinde onların hislerimne tercüman olmaya çalışalım.Kendi kalemlerinden anlatmak istedik bu günkü duygularını.İş Adamı Sevgili Ahmet Çiçek Abimizin Oğlulları Sevgili Recep ve Fikrete kulak verelim isterseniz.

Diyor Ki Sevgili Fikret Çiçek;

"Yalan Dünya...Üç Kuşak yan yana.Evlat,anne,büyükanne.İnsanlığın Çaresiz kaldığı an.Son belli.(Gidiyoruz gündüz gece Yetişmek İçin Menzile).Ninem Benim...Allah Rahmet Eylesin.Mekanın Cennet Olsun..."

Ve Şimdi de Ailenin Büyük Abisi Sevgili Recep Çiçek´e kulak verelim.

"Bu gün 100 yıllık çınarımız Annemin Annesini kaybettik.Tüm aileyi gölgesi ile koruyan,Koca Yürekli Kadın...Yolun açık olsun...Nur İçinde Yat...Mekanın cennet Olsun"

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Fatma Anne Ağlıyor

İlginizi Çekebilir