Uzungöl Eşref Kır´a Ağlıyor

Uzungöl Eşref Kır´a Ağlıyor

Uzungöl´ün Hayattaki Yaşayan Çınarlarından Çamlık Mahalle Muhtarlarımızdan Eşref Kır 21 Şubat 2019 Perşembe Günü Hakkın Rahmetine kavuştu.

UZUNGÖL´DE EŞREF AMCA AĞLATTI

Uzungöl´ün Hayattaki Yaşayan Çınarlarından Çamlık Mahalle Muhtarlarımızdan Eşref Kır 21 Şubat 2019 Perşembe Günü Hakkın Rahmetine kavuştu.

Bir süredir yatalak hasta olarak tedavi görmekte olan ve de sürekli olarak ev ile hastane arasında gidip gelen Merhum Eşref Kır´ın vefat haberi tüm Uzungöl´ü Göz Yaşlarına boğdu.

8 Ocak 2018 tarihinde hayattaki en kıymetli varlığı olan Eşi Emine Kır´ı son yolculuğuna uğurlayan Merhum Eşref Kır eşinden yaklaşık 13 ay sonra Ecel Şerbetini içerek çok sevdiği eşinin yanına gitti.

/resimler/2019-2/21/1232174908544.jpg

Uzungöl´ün en sosyal isimlerinden Şaban Kır´ın Babası,Uzungöl´de Bayburtlu Metin, Bayburt´ta ise Laz Metin olarak bilinen ve herkesin çok sevdiği ve 7 Ekim 2018 tarihinde ani vefatı ile Tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğan Sevgili Metin Alibeyoğlu ile Ahmet Kızıltay ve  Kamil Gosgoroğlu´nun  kayınpederi,Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Sevgili Özcan Kır´ın Dedesi olan  Eşref Kır Amcamız  rahatsızlığından dolayı bir süredir hastanede tedavi görüyordu

Merhum Eşref Kır 22 Şubat 2019 Cuma Günü Cuma Namazına Müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Çamlık Mahallemizde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

/resimler/2019-2/21/1232424909061.jpg

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan zamansız ayrılan Merhum Eşref Kır Abimize Allah´tan Rahmet,Başta Kederli Ailesi olmak üzere tüm Uzungöl Halkımıza Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Şaban Kır-Oğlu-0 532 4967147

Kamil Gosgoroğlu-Damadı-0 536 5730005

Ahmet Kızıltay-Damadı-0 535 3767391

Özcan Kır-Torunu-0 506 3896951

ÖRNEK BİR TOPLUM İNSANI

Uzungöl Örnek bir Toplum İnsanını daha son yolculuğuna uğurlamanın üzüntüsünü ve acısını yaşıyor ne yazık ki?

Senelerce Hem Çamlık Mahallemizde hem de Uzungöl´de Örnek bir toplum insanı,mükemmel bir komşu,farklı ve örnek bir aile babası olarak yaşamını tamamladı Sevgili Eşref Amca?

Eşi Merhum Emine Anne ile birlikte örnek bir aile yaşamı ile hem komşularına örnek bir komşu olarak hem de çocuklarına örnek bir aile reisi olarak her zaman örnek olmayı başardı Sevgili Eşref Amca?

Çamlık Mahalle Muhtarı olarak tüm gücü ile Hem Çamlık Mahallemize hem de Uzungöl´e en mükemmel hizmeti sunabilmek için  senelerce mücadele etti.

Toplum ondan çok şey öğrendi.Uzungöl´de sevgi,saygı ve hoşgörü terimleri kullanıldığında akla gelen ilk isim olmayı başardı hep Sevgili Eşref Amca.

Son zamanları rahatsızlık ve hastalık işle geçti Sevgili Eşref Amca´nın.Bundan yaklaşık 1 sene önce ise takvimler 8 Ocak 2018´i gösterdiğinde adeta dünyası başına yıkılmıştı Sevgili Eşref Amcanın.Hayatta her şeyden daha fazla sevdiği biricik hayat arkadaşı Emine Anne´yi son yolculuğuna uğurlamıştı Sevgili Eşref Amca?

Yatalak Hastalığın yanında bir de Eş Acısı?Ve buna bir de Damadı Sevgili Metin Alibeyoğlu´!nun gencecik fidan gibi yaşında aramızdan ayrılması?

Tüm bunların yükünü taşıyamadı Sevgili Eşref Amca´nın o yorgun yüreği.Ve de eşinden sadece 13 ay sonra aramızdan ayrılarak Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

Y&eni Yolculuğunda Rabbim Yar ve Yardımcın olsun Sevgili Eşref Amca.Öbür Dünyada Rabbim seni cenneti ile mükafatlandırsın inşallah?



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Eşref Ağlıyor

İlginizi Çekebilir