Uzungöl Bayramda Cıvıl Cıvıl

Uzungöl Bayramda Cıvıl Cıvıl

Karadeniz Turizminin Gözde Merkezi Uzungöl Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı

Uzungöl Bayramda cıvıl cıvıl.Karadeniz Ve Ülkemiz Turizminin en önemli Merkezlerinden Doğa Cenneti Uzungöl Kurban Bayramında da ziyaretçi akınına uğruyor. Yerli ve yabanci binlerce ziyaretçi Bayramı Uzungöl´de yaşamanın ve tadına doyum olmayan muhteşem bir tatil yapmanın keyfini yaşıyor.

Bayram için günler öncesinden başlayan yoğunluk bayramın ilk günü ile birlikte adeta tavan yaptı.7500 yatak kapasitesi olan Uzungöl´de otellerin doluluk oranı %100´e ulaşırken Uzungöl´de ay sonuna kadar yer bulmak nerede ise imkansız./resimler/2015-9/24/1453484286069.jpgKonu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Turizm İşletmecileri bu yoğunluğun Ekim Ayının sonuna kadar devam etmesini beklediklerini ifade ettiler. Gelen insanlara en kusursuz hizmeti sunabilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Turizmciler Uzungöl´ün Turizmde Bir Marka Değer olabilmesi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüreceklerini dile getirdiler.

Özellikle Arap Kökenli ve de yabancı Turistlerin Ülkemize ve de Uzungöl´e olan ilgilerinin her geçen gün artarak devam etmesinin kendilerrini daha da heyecanlandırdığını ifade eden Turizmciler bu konuda sorumluluklarının farkında olduklarını ve de yabancı turistlerin Ülkemizden beğeni ile ayrılmaları için olağan üstü gayretle çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler..

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir