Uzun Etek Modelleri

Uzun Etek Modelleri

Etek, bayanların severek kullandığı giyim parçalarından biridir. Uzun etek modelleri özellikle yaz aylarında, tesettür giyimde ise her mevsim günlük olarak tercih edilebiliyor

Etek, bayanların severek kullandığı giyim parçalarından biridir. Uzun etek modelleri özellikle yaz aylarında, tesettür giyimde ise her mevsim günlük olarak tercih edilebiliyor. Uzun etekler, özellikle rahatlığı ve ferahlığı ile en sıcak yaz aylarında hemen her bayanın giymekten zevk aldığı parçalardır. Pek çok değişik modeli olan bu etekler, özel gecelerde, düğünlerde, davetlerde oldukça şık kombinler yaratmanıza yardımcı olur. 

2016 etek modelleri 

2016 yılında etek modellerinde kısa, uzun ve ara boy seçenekler aynı oranda popüler. Ancak diz altı veya diz hizasında olan modeller geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda çok popüler. İlkbahar aylarından itibaren sürekli kullanıma uygun olan diz altı etekler çeşitli modelleriyle dikkat çekiyor. Uzun etek modelleri yaz aylarında tercih edilirken tesettürlü bayanlar her mevsim uzun etek modellerini kullanıyor. 

Uzun etekler arasında kot modeller değişik renk ve tarzları ile spor kombinlerde rahatlıkla kullanılabilirken özellikle yüksek bel kumaş ya da keten modeller klasik tarzları ile son derece şık kombinler yaratmaya imkân sağlıyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ilkbahar ve yaz aylarında kloş ve geniş pilili etekleri sıkça göreceğiz. Kadınlara bir prenses havası katan geniş pilili etekler iş yaşamında ya da özel günlerde kullanıma oldukça uygundur. 

Sezonun en yeni etek modellerini http://www.zemingiyim.com/kadin-etekleri adresinden inceleyerek güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Uzun Etek Modelleri
Semra duz
27.03.2022 20:33:48
Etek fiyat ne kadardır TCG

İlginizi Çekebilir