Uyanın ve Kendinize Gelin Beyler!

Uyanın ve Kendinize Gelin Beyler!

Trabzon'da yayın yapan Günebakış gazetesinin, sayfasından ‘Uzungöl'de Arap turistlerin fiyat isyanı' iddiasıyla duyurduğu haber, büyük tepki çekti.

Ülkemizin ve Uzungöl'ün en önemli turizm merkezi Uzungöl ile ilgili neredeyse her gün gazetelerde ve Televizyonlarda haberler yapılmaktadır. Özellikle Çaykara ve yöresinde turizmin gelişmesini istemeyen ve farklı alanlarda alternatif turizm merkezleri oluşturma çabaları sürekli gündeme taşındığı bu günlerde Trabzon'da yayın yapan Günebakış gazetesinin hiç isim kullanmadan hayali kurgularla birilerini atıfta bulunarak yayınladığı, Geçtiğimiz hafta Uzungöl'de Dört kişilik bir Arap aile yedikleri yemeğin faturası 840 lira gelince itiraz etmiş ve ödemek istememiş. Tartışmalar sonrası restoran sahipleri hesabı önce 600'e ardından da 500'e indirmesine karşın turistler buna'da itiraz etmiş. Bunun üzerine çıkan tartışma karakolda sona ermiş ve turistler 280 lira hesap ödeyerek olay kapanmış” iddiasına her kesimden tepki gelmeye başladı.

Sadece kulaktan kulağa konuşulan iddia olduğunu söyleyen Uzungöl'deki işletme sahipleri böyle bir olay meydana geldiyse haberi yapan gazetecinin bunu resmi belgelerle kanıtlaması gerektiğini vurgulayarak bu tip haberlerin Uzungöl'e zarar verdiğini söylediler. 

Uzungöl'de turizm işletmecisi olan eski Çaykara Esnaf Odası Başkanı Murat Akyüz, yayınlanan habere sert tepki göstererek,” Turizm beldesi Uzungöl üzerinden oynanmak istenilen oyunları bizler görüyor ve yaşıyoruz. Ama son günlerde malum gazetenin yazmış olduğu yazının kabul edilecek hiçbir yönünün olmadığını, tamamen Uzungöl'ü lekelemek ve kendilerince aşağılamak için hazırlanmış bir komplo olduğunu düşünüyoruz, dedi.

"BU BİR KOMEDİDİR"

Bu yazıyı yazan ve yayınlayan gazete sahipleri, yöneticileri ve elemanlarının hiç mi vicdanı yok mu? Bu kadar pervasızca ve fütursuzca 840 tl den 280 tl fiyatın indirimi gibi bir komediye inanıp haber yapma cehaletine aklıselim insanların güldüğünü ve bir Karadeniz fıkrası muhabbetiyle baktıkların düşünüyorum. 

"KARAKOL OLAYI TAMAMEN YALANDIR"

Yapılan haberde uzungöl karakolu zikredilmiş karakola sorduk karakolda böyle bir olayın vuku bulmadığı tamamen asılsız olduğu söylenmiş, Malum gazetenin hanımefendi gazetecisi Nurgül hanımla yapılan görüşmede arkadaşlarınca böyle bir olayın yaşandığı söylenmiş ve haber   olarak yayınlanmış..,

Allah aşkına…

Demezler mi ki…

Yapılan haberin  Uzungölün neresinde ,hangi restaurantında, adisyonunuzu,faturanızı sormazlar mı ,?

Uzungöl'de 50-60 lokanta var biri suç işlerse bu suçu tüm Uzungöl'e mal etmek bastığınız dalı kesmek anlamına gelir diye bir düşünceniz olmaz mı?

Niye olsun ki… 

"UZUNGÖL İSMİNDEN REYTİN KAZANMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Bizler her sene bu vakitler vurun abalıya şeklinde karalama kampanyaları yaşıyoruz. Bizlere vurdukça büyüyoruz yazıklar olsun ki Karadeniz boğazına akan bu katma değeri bazı aklıevveler tepmeye çalışıyor ama şunu iyi bilmeliler ki nasıl bugüne kadar başarı elde edemedilerse yine edemeyecekler. Uzungöl'ün ismini kullanarak reyting veya başkalarına yaranmak isteyenler emellerine ulaşamadan yapmış oldukları bu komplolar veya geç kendilerine dönecek ve emellerine ulaşamadan kazmaya çalıştıkları kuyuya düşecekler,

Veee tarihin çöplüğüne atılacaklardır bu böyle biline, dedi. 

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



mustafa ardıç
2.06.2015 14:37:29
PEKALA BEYLER BU OLAY KURGU OLSUN. BEN YAŞADIĞIM OLAYI YAZAYIM. 2011 YILINDA ZEKİ AYGÜN(ELEKTRİK KURUMUMDAN EMEKLİ)`ÜN MUTFAK DOLABIN I MONTAJA GİTTİĞİMDE; YARIM EKMEK ARASI KÖFTEYİ 50 TL YE YEMİŞTİM. YIL 2011 VE 50 TL. BUDAMI KURMACA.

İlginizi Çekebilir