Umut Ayşe´sine Kavuştu

Umut Ayşe´sine Kavuştu

Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Umut Kayaoğlu Samsun 19 Mayıs İlçesinden Ayşe Holep ile hayatını birleştirdi.

Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Umut Kayaoğlu  Samsun 19 Mayıs İlçesinden Ayşe Holep ile hayatını birleştirdi.

Bursa İnegöl´de İkamet eden Orman Muhafaza Memuru İsmail Kayaoğlu(Nuri)´nun oğlu olan Umut Kayaoğlu aynı zamanda Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden İsmet Kaya´nın da torunu./resimler/2018-9/10/1158057298970.jpgHem İş Adamı olarak hem de tavır ve davranışlar olarak Örnek bir delikanlı olarak gösterilen Umut Kayaoğlu bu örnek özelliklerinden dolaysı Uzungöl´de herkes tarafından çok seviliyor.

Gelin Ayşe Holep ise  Samsun 19 Mayıs İlçesinde İkamet ediyor.Banka Memuru olan Gelin Ayşe Holep Rize İli Ardeşen İlçesinde Yapı Kredi Bankasında Memur olarak görev yapıyor.

Genç Çiftlerin Düğün Töreni 9 Eylül 2018 Pazar Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirildi.Gelin ve Damadın Muhteşem şıklıkları ile göz kamaştırdıkları Düğün Töreninde ayrıca Gelin ve Damadın Düğün boyunca bir dakika bile kendi masalarında oturmayıp tüm masaları tek tek dolaşmaları ve misafirlerine hem teşekkür edip hem de misafirleri ile ilgilenmeleri çok büyük bir takdir topladı.

İNSAN SELİ YAŞANDI

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerine Samsun´dan Gelen kalabalık bir davetli Topluluğu,Rize Ardeşen Yapı Kredi  Bankası Çalışanları ile çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı./resimler/2018-9/10/1159033081369.jpgGelin ve DAMADIN Arkadaşlarının ve Uzungöl İnsanının yoğun bir katılım gerçekleştirdikleri Düğün Töreninde tabiri caiz ise adeta insan seli yaşandı.

Düğüne katılan davetlilerin bir çoğunun sandalye bulmakta güçlük çektiği düğün töreninde davetlilerin çoğu yoğun katılımdan dolayı düğünü ayakta takip etmek zorunda kaldı.

MUHTEŞEM GİRİŞ DANSI

Ayşe & Umut Kayaoğlu Çifti Muhteşem bir giriş Dansı ile Salanda bulunan misafirler ile buluştu.Salonda bulunan misafirlerin de eşlik ettikleri Giriş Dansı Renkli ve güzel Görüntülerin Ortaya çıkmasına sebep oldu

KERİM AYDIN YİNE BÜYÜLEDİ

Kavalı Türkiye´ye ve Dünyaya sevdiren İsim Çaykara´lı Devlet Sanatçımız Kerim Aydın Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde sahne aldı./resimler/2018-9/10/1200001051281.jpgHer zaman olduğu gibi Muhteşem bir sahne performansı ile sevenlerini bir kere daha kendisine hayran bırakan Kerim Aydın çaldığı ve oynadığı birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince oynamalarını sağladı

Özellikle Eski Topraklar diye tabir edilen 50 Yaşın Üstündeki Eski Horoncuların coştukları ve de sahnede muhteşem bir oyun sergiledikleri düğün töreninde Yaşlı Grubun oynadığı bu muhteşem oyun davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

EROL DURSUN BÜYÜLEDİ

Uzungöl Düğünlerinin Baş Mimarlarından Erol Akyüz ve Dursun Akyüz Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde bir defa daha sahne aldılar.

Her zaman olduğu gibi Muhteşem Sahne performansı ile davetlileri  coşturmayı başaran Erol Akyüz ve  Dursun Akyüz ikilisinin bu muhteşem performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

SONER ŞAHİN YİNE COŞTURDU

Çaykara İlçemizin önemli İsimlerinden Soner Şahin Genç Çiftlerin Düğün Töreninde sahne aldı.Okuduğu birbirinden güzel türküler ile davetlileri Coşturan Soner Şahin´in Muhteşem Sahne Performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı./resimler/2018-9/10/1201044021242.jpgYAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Yaş Pasta Kesim Töreni ve Takı Töreni iler devam etti.Uzungöl´ün en sevilen İsimlerinden Damadın Dedesi  İsmet Kaya tarafından Yaş Pastanın Kesilmesi Davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Özellikle Takı Töreninde Düğüne katılan Davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem Genç Çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmuş oldular hem de Genç Çiftlerimizi sahnede Tebrik Etmenin mutluluğunu yaşamış oldular./resimler/2018-9/10/1202520898346.jpgDüğünün son bölümünde ise Fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.Her iki ailenin de çok kalabalık ailelerden oluşması ve de dost ve akrabalarının çok olması sebebi ile Resim Çekme Töreni yaklaşık 1 saat kadar sürdü.

Düğünün sonunda ise Sezgin Otel Bahçesinde gerçekleştirilen Muhteşem Havai Fişek Gösterisi ile Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri tamamlanmış oldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Ayşe  &  Umut Kayaoğlu  Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Umut Ayşe sine Kavuştu

İlginizi Çekebilir