Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Arkadaşlarının Taleplerini Kaymakam Erbek'e İletti

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Arkadaşlarının Taleplerini Kaymakam Erbek

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Arkadaşlarının Taleplerini Kaymakam Erbek'e İletti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenleri kapsamında Trabzon’un Çaykara İlçesinde öğrenci Zümranur Bayraktar tarafından arkadaşlarının talepleri Kaymakam Gürdal Erbek’e iletildi.

Çaykara Zeki Bilge İlkokulunda öğrenim gören Zümranur Bayraktar Kaymakamlık Makamı Koltuğuna oturmasının ardından arkadaşlarının taleplerini sıralayarak çözüm getirilmesi taleplerini dile getirdi.

Zeki Bilge İlkokulu olarak Labatavura ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade eden Yeni Kaymakam Bayraktar okulda arkadaşlarının Labatavuar taleplerini dile getirdi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali bu talebin en kısa sürede yerine getirileceğini ifade etti.

Zeki Bilge İlkokulu ile Zeki Bilge Ortaokulunun oyun alanlarının ayrılması gerektiğini,ortaokul öğrencileri ile ilkokul öğrencilerinin oyun alanlarının farklı olmasına rağmen ortaokul öğrencilerinin ilkokul oyun alanına girdiklerini bu durumun ilkokul öğrencilerini rahatsız ettiğini ifadeetti.

Zeki Bilge EğitimKurumları Müdürü Tayfur Demirali öğrencilerin bu taleplerinin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Okul bahçesinde bulunan kale direklerinin filelerinin bulunmadığını ifade eden Zümranur Bayraktar arkadaşlarının bu soruna çözüm beklediklerini ifade etti

Okulda bulunan çöp kovalarının eskidiklerini ve kırıldıklarını ifade eden Bayraktar bu sorunun çözüme kavuşturulması talebini dile getirdi.

Okul Kantininde fiyatların yüksek olduğunu ifade eden Zümranur Bayraktar arkadaşlarının fiyatların düşürülmesi taleplerini Kaymakam Erbek’e iletti.

Ziyaretin son bölümünde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u telefon ile arayan Zümranur Bayraktar arkadaşlarının Çaykara İlçe Emniyet Amirliği önünde dereden karşıya geçiş köprüsü yapılması taleplerini dile getirdi.

Ziyaretin ardından Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek tarafından Kaymakamlık Makam Koltuğunu emanet ettiği Zümranur Bayraktar'a çeşitli hediye takdimleri gerçekleştirildi.



İlginizi Çekebilir