UDSAK 6.Yaşını Kutlandı

UDSAK 6.Yaşını Kutlandı

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği, 6. Kuruluş Yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, 6. kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla bir araya geldi. 

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, yaptıkları etkinlikler ile 6 yılı artık geride bıraktı. Birçok dağın zirve yolculuğunu başarıyla gerçekleştiren kulüp, dağcılık camiasında az rastlanan birliktelikle 6 yılı geride bıraktı. Trabzon Aksular Otelde yoğun katılımla bir araya gelen dağcılar 6.Yaş gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadılar./resimler/2016-4/20/1230162643053.jpgYaş gününde bir konuşma yapan Kulübü Başkanı Aydın Mutlu, hayatın tam içinde olan bir kulüp olduklarını belirterek,?2010 yılında yedi doğa sevdalısının katkılarıyla kurulan derneğimizin bugün itibariyle bütün üyelerimizin doğa tutkunları sayesinde geniş bir aile konumuna gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Şehrin kasvetli ve gürültülü ortamından uzaklaşmak doğanın eşsiz güzelliklerini görmek en nadide çiçekler arasında özgürce gezmek isteyenlerin buluşma noktası olan UDSAK bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de doğanın bize sunmuş olduğu bütün güzellikleri görmeye, keşfetmeye değerli üyelerimiz ve doğa sevdalılarıyla birlikte devam edeceğiz,?dedi.       

Kutlama töreninde UDSAK üyesi Recep Mutlu yılın sporcusu,  Derneğe Maddi ve Manevi Katkıda bulunan Erdoğan Keleş, Mustafa Akgül, Mehmet Şener ile Şenol Tanrıkulu´ya plaket verildi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: UDSAK Yaşını Kutlandı

İlginizi Çekebilir