Üç Okul Bir Etkinlik

Üç Okul Bir Etkinlik

Çaykara Taşkıran Ortaokulundan Örnek Etkinlik

Taşkıran Mustafa ÖZEER Ortaokulu yine çok güzel bir oluşumba imza attı.Okul Müdürü Emre AKKAYA daha önce Müdür Yardımcısı oljarak görev yaptığı Düzköy Gürgendağ Ortaokulu ile kardeş okul oldu. Daha sonra Okul Müdüorü Emre AKKAYA Kardeş okulu Çaykara İlçesine davet etti.

Çaykara`daki tüm okulların Sosyal Etkinliklerini destekleyen ve Çaykara Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından yürütülen "HAYDİ GENÇLER YAYLAYA" projesi kapsamında 04 Haziran 2015 Perşembe Günü Düzköy Gürgendağ Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri  Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulunun misafijri olarak ilçemize geldiler./resimler/2015-6/5/1142161325338.jpg

İlk olarak Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulunda güzel bir sabah kahvaltısı yapan öğretmen ve öğrenciler buradan Turizm Bölgesi Uzungöl`e hareket ettiler. Uzungöl`de Taşkıran ve misafir öğrenciler ilk olarak tesisleri ve işyerlerini gezerek işletme sahiplerinden kendi işletmeleri ve çalışma şartları hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Turizmci Dursun Ali İNAN`ı ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler Dursun Ali İNAN`ın hem güzel sohbetini hem de öğrencilere tavsiyelerini keyifle dinlediler.

Buradan Uzungöl Ortaokuluna geçen Taşkıran Mustafa ÖZER ve Gürgendağ Ortaokulu Öğretmen ve öğrencileri burada Uzungöl Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Böylece 3 okul buluşmuş oldu. Uzungöl Ortaokulu Bahçesinde Öğretmen ve öğrencilere köfte ve tavuık pişirildi.Yemeklerini afiyetle yiyen öğretmen ve öğrencilere etkinlikten sonra okulda çay ikramı yapıldı.

Etkinlikten sonra öğrencilere bir konuşma yapan Düzköy Gürgendağ Ortaokulu Müdürü Ali SERDAR öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte Çaykara İlçersinde çok  sıcak bir şekilde karşılandıklarını ifade etti. Etkinliği düzenleyen Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu Müdürü Emre AKKAYA`ya teşekkür eden Ali SERDAR Dünyasnın neresine giderseniz gidin çocuğun dünyanın her yerinde aynı olduğunu buradaki öğrencilerin çok kısa bir sürede kaynaşmasından bunu bir kere daha anladıklarını ifade etti. Taşkıran ve Uzungöl Ortaokulunu Düzköy`e davet eden Okul Müdürü Ali SERDAR etkinlik için ise Çaykara Kaymakamlığı Proje Ofisine de teşekkür etti.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Üç Okul Bir Etkinlik

İlginizi Çekebilir