Türk Futbolu Hakkın Rahmetine Kavuştu!

Türk Futbolu Hakkın Rahmetine Kavuştu!

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çuman´ın kaleme aldığı"YILLAR ÖNCE YOĞUN BAKIMA KALDIRILAN TÜRK FUTBOLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU" adlı makaleyi sizlerle paylaşıyoruz..

Ülkemizde her geçen gün insanlar arasında her konuda kin ve nefret duyguları artarak devam ediyor.

İnsanı olarak pozitif değerleri yok etmede dünyada birinci sıradayız.

Spor toplumsal dayanışma ve bütünleşmeyi sağlar.

Türk Futbolunda yıllardır süregelen adaletsizlikler, Anadolu kulüplerini yok sayma davranışları ile Trabzonspor´un elinden şike yaparak alınan şampiyonluklar..

Buna da, bize ?kumpas kuruldu? deyip geçiştirdiler, mağdurun yanında değil, güçlünün yanında olarak futbolumuzu ne hale getirdiler.

Futboldan anlamayan, parası ve gücü var diye Türk Futbol federasyonu başkanlığına getirilen, ?bizim dediğimizi uygulayacaksın? talimatıyla yönetilen Türk futbolu..

Zengin ve güçlü ol, biat et kültürü ile Kulüp başkanlığına, hatta TFF başkanlığına oynamaya başladılar..

Kulüp başkanlığını ve TFF´Yİ fanatik hırsları uğruna ya da kariyerleri uğruna seçen bu tip insanlar yaptıkları işleri ellerine yüzlerine bulaştırarak, Türk futbolunu katlettiler.

Ulan bir Futbol zevkimiz vardı be!
Onu da elimizden aldınız..
Spor adına bu ülkede neler dönmüş neler?
TV´lerde bilen bilmeyen, analiz eden edemeyen herkes bu büyük pazardaki para kokusunu alıp TV´de ya da gazetelerde ahkâm kesmeye başladı./resimler/2018-4/20/1124315097003.jpgFanatizm, ego ve hırs yine ön sıradaydı. Canlı yayında küfürler ediliyor, nefret kültürü onu almak isteyen fanatiklere aşılanıyor?

Türk futbolunun doğru dürüst yönetilememesi yüzünden hedefledikleri amaca bir türlü ulaşamayan bazı kulüplerin ve yöneticilerinin başvurduğu ?kısa yoldan başarı? formülü olan şike, ülke futbolunun bir yüzünün mezara bakması konusuna ivme kazandırdı.

Bunun mimarı da TFF başkanı Yıldırım Demirören?

Son olarak dün gece Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde yaşanan olaylar, daha önce yoğun bakıma alınan Türk Futbolunun son yolculuğuna uğurlandığı nokta olmuştur.

Futbol bilgisi, hareketleri ve davranışları ile Şenol güneş bu ülkenin en büyük değeri?
Ama bu ülkenin bu tip insanlara ihtiyacı yok ki?
Düşünün sahanın her yerine atılan her türlü malzemeler ve bu ülkenin en önemli spor adamının başının yarılması, arkasında soyunma odasına gidilirken bir fiil oranın korumasını yapan güvenlikçilerin saldırıları?/resimler/2018-4/20/1126489162218.jpgFenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım tarafından Kulübün resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalar..

Her insanın utanç duyacağı açıklamalar? 
Hala Kumpastan bahsedilmesi ve geçmişte bazı statlarda çıkan münferit olaylara işaret ederek kendilerinin mağdur olduğunu söylemesi..

Bunları yaparken bu ülkenin Milli takımını dünya üçüncüsü yapan, bana göre ülkemizin en büyük teknik direktörü Şenol Güneş´e yapılan saldırıdan bir kelime bahsetmedi Aziz Yıldırım efendi.

Şimdi TFF Başkanı Yıldırım Demirören Mezarın içine konulmuş mevtanın üzerine toprak doldurup, Allah Rahmet eylesin deyip geçecek mi hep birlikte göreceğiz..

Bana göre bu zihniyetli insanların yönettiği TFF´de ve kulüp başkanları olduğu sürece futbolun defin işini tamamladık..

MEKÂNLARI CENNET OLSUN DİYEMEYECEĞİM?



İlginizi Çekebilir