Turizm Bir Potansiyel Haline Geldi.

Turizm Bir Potansiyel Haline Geldi.

Hem İlimizde Hem De Ülkemizde Turizm Önemli Bir Potansiyel Haline Geldi. Bu Alanda Yeni Çalışmalara İhtiyacımız Var

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır ve Üyeleri Kabul Etti. 

Ziyarette turizmin hem ülkemiz, hem bölgemiz hem de ilimiz için çok önemli bir değer olduğuna vurgu yapan Vali Öz, Turizm alanında son yıllarda önemli mesafeler alındı. Gerek ulusal ve gerekse uluslar arası alanda rekabetin ve hizmet kalitesindeki yarışın da arttığı bir sektör haline geldi. Özellikle haberleşme, kitle iletişim araçları, internet ve sosyal medyanın geliştiği bir ortamda turizmin potansiyeli ve buna bağlı olarak riski de arttı. Dolayısıyla yoğun çalışılması gereken bir alan oldu. 

Ülkemiz başta olmak üzere Karadeniz bölgesi ve Trabzon da bu anlamda önemli mesafeler aldı. Yeni çalışmalara ihtiyacımız var. Yeni destinasyon oluşturma hedeflerimiz var. Konaklama ve hizmet sektöründe kalitenin yükselmesiyle ilgili çalışmalarımız var. Tanıtım ve eğitimle ilgili kurumlarımızla, yerel yönetim ve odalarımızla ortak çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır da, Bizleri kabul ettiğiniz için öncelikle sizlere çok teşekkür ediyoruz. Birlik olarak iyi bir yolda ilerliyoruz. Birtakım hedeflerimiz var. Bu hedefleri yakalamak için turizmi tüm Türkiye'ye ve 12 aya yaymak istiyoruz” diye konuştu. 



İlginizi Çekebilir