Turizm Merkezi Uzungöl'de Trafiği Rahatlatacak Olan Yol Betonlandı

Turizm Merkezi Uzungöl

Turizm Merkezi Uzungöl'de Trafiği Rahatlatacak Olan Yol Betonlandı

Turizm Merkezi Uzungöl’de özellikle yaz mevsimindeki yoğunluğu azaltmak amacı ile yapılan Büyükköy Mahalle yolunun yol  betonlama çalışması tamamlandı.

Uzungöl’de viraj bölgesini geçtikten sonra İnceli Mahallesi girişinden Büyükköy Mahallesi istikametine bağlanan ve buradan Glazomat Bölgesi ve Karaster Yaylası istikametinde devam eden yol Turizm mevsimi için önemli alternatif yollardan bir tanesi olarak göze çarpıyor.

Uzungöl Merkeze uğramayacak olan ve bu istikamete devam edecek olan araçların bu alternatif yolu kullanacak olması özellikle Yaz Mevsimi döneminde çok yoğun olan Trafik Yoğunluğuna önemli bir oranda rahatlama getireceği ifade ediliyor.

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk’ün talep ve takipleri ile gerçekleştirilen Yolun Beton dökme çalışmaları Çaykara Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl  Halkının Ulaşımına açtıkları yeni yolun özellikle Turizm sezonunda Uzungöl Trafiği açısından son derece faydalı olduğunu,özellikle yaz mevsiminde yolu bilen  yerli araçların Trafik Yoğunluğundan Kurtulmak için Demirli Yolu istikametini kullanarak Uzungöl’e ulaşmaya çalıştıklarını,şimdi ise Uzungöl’ün içinde çok daha rahat bir şekilde bu yolu kullanabileceklerini ifade etti.

Gerçekleştirilen yol yapımı ve yolun beton dökülmesindeki emek ve katkılarından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a teşekkür eden Muhtar Öztürk,bu yolun hem misafirler hem de Uzungöl Halkı tarafından yoğun olarak kullanıldığını ve Uzungöl Trafiğine önemli bir rahatlatma getireceğini ifade etti.

 



İlginizi Çekebilir