Turizm Merkezi Uzungöl'de Muhtar Adaylarının Demokrasi Güzelliği

Turizm Merkezi Uzungöl

Turizm Merkezi Uzungöl’de Muhtar Adayları Uzungöl için gerçekleştirilen HES Basın Açıklamasında bir araya gelerek Demokrasi örneği sergilediler.

Turizm Merkezi Uzungöl’de Muhtar Adayları  Uzungöl için gerçekleştirilen HES Basın Açıklamasında bir araya gelerek Demokrasi örneği sergilediler.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Uzungöl Muhtarlık Adaylığını açıklayan Mevcut Muhtar Mehmet Öztürk ile diğer Muhtar Adayları Selman Dilek ve Tuncay Mutlu 1 Mart 2024 Cuma Günü Trabzon Meydan’da gerçekleştirilen ve Turizm Merkezi Uzungöl’de yapılmak  istenen  HES Projesine karşı çıkılan Basın Açıklamasında bir araya geldiler.

Basın Açıklamasını birlikte takip eden Muhtar adaylarının birbirleri ile sıcak ve samimi tavırları Basın Açıklamasına katılan Uzungöl’lü vatandaşlar tarafından takdir edildi ve Demokrasinin güzelliği olarak yorumlandı.

Gerçekleştirilen Basın Açıklamasının ardından Gazetemize açıklamalarda bulunan Muhtar Adayları Mehmet Öztürk,Selman Dilek ve Tuncay Mutlu,Demokrasinin güzelliğini yerine getirdiklerini,hepsinin ortak hedefinin Uzungöl ve Uzungöl’e hizmet olduğunu bu bakımdan Uzungöl’ün ortak menfaatleri söz konusu olduğu zaman hepsinin Uzungöl Sevdası çatısı altında bir araya geldiklerini,siyasi olarak birbirleri ile yarışacaklarını ancak Uzungöl’ün ortak çıkarları durumunda Üstün Amaç etrafında bir araya geldiklerini ve gelmeye devam edeceklerini ifade ettiler.



İlginizi Çekebilir